EL GARMIN MOUNTAIN FESTIVAL VALL DE BOÍ ACABA DE LA MILLOR MANERA AMB UN DIA DE PURA ESSÈNCIA DE MUNTANYA

0
780

Èxit absolut en una última jornada multitudinària en la Garmin Epic Trail Valle de Boí de 12 i 24 quilòmetres que ha acollit tots aquests runnersque no volien perdre’s l’oportunitat de gaudir dels paratges de La Vall de Boí, iniciant-se en el preciós esport del trail running.

En l’apartat competitiu, la prova de 24 quilòmetres i 1900m+, puntuable per a les XTERRA Trail Run World Sèries, emesa en directe per TV3, se l’ha emportat Arnau Aranda (02.46:07), en una carrera molt igualada on s’ha imposat a Tòfol Castanyer i Pol Rodríguez; en categoria femenina es va viure una prova amb moltes alternatives on Marta Llagostera va liderar gran part de la carrera, però la basca IratiAzkargorta va completar de manera estel·lar els últims quilòmetres per a coronar-se com a vencedora de la Garmin Epic Trail Vall de Boí 24K amb un temps de 03.33:17. Paula Mata i Marta Llagostera han completat el podi. Per part seva, la prova de menor distància va ser guanyada per Roger Comellas (52:21) i Sladjana Zagorac(01.02:41).


El Garmin Mountain Festival Vall de Boí desprèn passió per la muntanya, esport, cultura, gastronomia i família. Multitud d’activitats com Epic Trail Youth, carreres d’orientació, ebikes, cinema, tallers de supervivència, sessions de ioga, marxa nòrdica, entre altres moments que ens ha deixat aquesta edició, sent molt benvolguts pels milers de visitants.

Un festival que ha reunit a tota mena de públic, experts i no experts, grans i petits i fins i tot famílies senceres que s’han reunit en La Vall de Boí per a participar en les nombroses activitats tant d’oci com esportives que s’han dut a terme durant aquests tres dies.

Un cap de setmana ple d’instants per al record en el Garmin Mountain Festival Vall de Boí, un esdeveniment únic que en 2024 celebrarà la seva desena edició, prometent emocions fortes. La Vall de Boí és etern.

Arnau Aranda proclamant-se guanyador de la Garmin Epic Trail Vall de Boí 24K

Irati Azkargorta exultant a la línia de meta de la Garmin Epic Trail Vall de Boí 24K

No posts to display