EL 24 DE JUNY TORNA LA PUJADA I LA CAMINADA A L’ERMITA DE SANT JOAN DE MONTBLANC ORGANITZADES PEL CLUB ATLÈTIC MONTBLANC 

0
909
El club Atlètic Montblanc torna a organitzar una edició més, la tradicional pujada i caminada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc, una prova que té lloc un dia tan especial com el 24 de juny, diada de Sant Joan
Aquest any tindrà lloc la 30a Pujada i la 23a Caminada a l’ermita de Sant Joan i com sempre amb la resta de la festa que els ermitans de Sant Joan fan cada 24 de juny a favor de la reconstrucció de l’ermita.
El recorregut de la pujada té aproximadament 7 km, per senders i camins del terme de Montblanc passant per llocs tant emblemàtics com la Pascuala o els plans de Sant Joan, amb sortida a la plaça major i arribada a l’ermita de Sant Joan.  Es pot fer tant en modalitat caminant com en modalitat corrent.  En les dues modalitats els participants a l’arribada tenen un bon esmorzar dels ermitans, avituallament, fruita i la bossa amb els records de la pujada.
Pel que fa a les inscripcions aquestes es   limitaran a 100 participants entre les dues proves ( 50 participants per cada prova).  Les inscripcions ja es poden fer a partir d’aquest dijous 1 de juny i fins el 22 de juny o a l’arribar al límit de participació a la web www.atleticmontblanc.cat. al preu de 10 euros.
Tota la informació de la pujada i les novetats per aquest any es poden seguir a la web del club, o al facebook i instagram.

No posts to display