LA SALOMON RUN BARCELONA CONQUISTA MONTJUÏC AMB 2.300 PARTICIPANTS

0
440

Marc Guardia i Gemma Barrachina s’han imposat en categoria masculina i femenina a la prova de 10k de la novena edició de la Salomon Run Barcelona.

Per part seva, Alex Grisha i Jessica Molero s’han imposat en la primera edició de la prova de 5 quilòmetres.

La Salomon Run Vertical ha estat la fi de festa més explosiu amb un sprint vertical per les escales de la Font Màgica que s’han adjudicat Patricia Gainza i Nil Llarden.

La Font Màgica de Montjuïc va lluir el diumenge 16 d’abril com en les grans ocasions. I és que fins a 2.300 persones de més de 70 nacionalitats s’han citat en la seva esplanada, sota la imponent presència del MNAC, per a prendre part en la carrera més aventurera, divertida i repleta de sorpreses de quantes que se celebren a la ciutat, la Salomon Run Barcelona. Pur esperit Salomon: canvis de terreny, desnivell, més de mil graons, pujades, baixades i un recorregut que ha passat per instal·lacions emblemàtiques com el Poble Espanyol. Aquesta novena edició estrenava nova distància de 5 quilòmetres als 10 habituals.

“Era la primera vegada que participava en la prova i no coneixia res del circuit. I m’ha encantat. És una carrera molt entretinguda i dura. La veritat és que no tens cap moment per a relaxar-te perquè és molt exigent quant a canvis de ritme. La sortida és el que més dur se m’ha fet perquè les escales no són el meu i hi havia tanta gent que m’ha costat una mica posicionar-me. El circuit és preciós de principi a fi”, explicava la flamant vencedora de la prova reina, la dels 10 quilòmetres, Gemma Barrachina, que ha signat un temps de 40’31’‘.

També ha fet una doble estrena, en la prova i amb victòria, el campió de la categoria masculina Marc Guardia(Monistrol Running, 33’41’’) que ha gaudit i sofert el recorregut a parts iguals: “La sortida ha estat bastant forta, amb tres corredors escapats res més començar. He decidit tirar sobretot a l’inici i hem anat dos corredors junts fins al final. El circuit és molt ràpid però complicat, amb molts girs i les escales que has d’anar amb molta cura. Ha estat molt divertit”.

Per part seva, Alex Grisha (At. Cerdanyola) i Jessica Molero han estat els vencedors de la primera edició de la Salomon Run Barcelona en la distància de 5 quilòmetres. Grisha ha signat un temps de 18’47’’ i Molero de 25’34’’.

També ha fet una doble estrena, en la prova i amb victòria, el campió de la categoria masculina Marc Guardia (Monistrol Running, 33’41’‘) que ha gaudit i sofert el recorregut a parts iguals: “La sortida ha estat bastant forta, amb tres corredors escapats res més començar. He decidit tirar sobretot a l’inici i hem anat dos corredors junts fins al final. El circuit és molt ràpid, però complicat, amb molts girs i les escales que has d’anar amb molta cura. Ha estat molt divertit”.

Per part seva, Alex Grisha (At. Cerdanyola) i Jessica Molero han estat els vencedors de la primera edició de la Salomon Run Barcelona en la distància de 5 quilòmetres. Grisha ha signat un temps de 18’47’‘ i Molero de 25’34’‘.

Un total de 72 graons a tota velocitat, exigint al màxim els quàdriceps i vigilant per no ensopegar. Aquest és l’espectacular fi de festa que ofereix la Salomon Run Barcelona: la Salomon Run Vertical que enguany ha tingut com a vencedors a Patricia Gainza i Nil Llarden. Tots dos han estat els més veloços en totes les sèries i s’han adjudicat la final d’aquest sprint vertical que grimpa per les escales que enllacen la plaça de Carles Buigas amb el Passeig de Jean Forestier. Un total de 32 homes i 32 dones han competit en aquest exigent sprint vertical.

Fotografia de Marc Sixto

PODIS
Salomon Run Barcelona 5 km.
Homes
1.ALEX GRISHA TORRES SORIA_18.47
2.ENRIQUE_19.12
3.GUZMAN SARMIENTO VALGUT_19.23
Dones
1.JESSICA MOLERO_25:34
2.LAURA GIRAUT SUÑÉ_25:37
3.ELIANA LUCIA PELLAROLO_25:39

Salomon Run Barcelona 10 km.
Homes
1.MARC GUARDIA COLOMER_33:41
2.MOURAD MOUNIM NAAMAN_34:00
3.KEVIN MULLER_34:33

Dones
1.GEMMA BARRACHINA_40:31
2.MAR ESPARTERO POLINO_42:12
3.NÚRIA DA SILVA_42:44
Salomon Run Vertical
Homes
1.NIL LLARDEN
2.GERARD CASTELLARNAU
3.ZOHAIR FESIOUI
Dones
1.PATRICIA GAINZA
2.ALBA MANZANO
3.PAULA LLISTOSELLA

No posts to display