EL CLUB ATLÈTIC MONTBLANC ORGANITZA DE NOU  LES CLÀSSIQUES CURSES A L’ERMITA DE SANT JOSEP PER L’1 DE MAIG.

0
542

EL CLUB ATLÈTIC MONTBLANC ORGANITZA DE NOU  LES CLÀSSIQUES CURSES A L’ERMITA DE SANT JOSEP PER L’1 DE MAIG.

Organitzades pel  club atlètic Montblanc,  aquest 2023 tindrà lloc la 44a Cursa Popular i la 27a Cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep de Montblanc, el dilluns 1 de maig. 

Com en les anteriors edicions, la cursa popular tindrà un recorregut de 3 km, mentre que la cursa de fons tindrà un recorregut de 10km pels carrers de Montblanc. En totes dues curses els participants  gaudiran d’esmorzar a l’arribada. A més, com sempre, les curses tenen un caràcter social. Aquest any una part de les inscripcions es destinaran a tirar endavant projectes de la secció esportiva d’APRODISCA.

Pel que fa a les inscripcions, les inscripcions a la 27a Cursa de fons es poden fer del 25 de març al 28 d’abril o fins a arribar als 150 participants, a la web del club atlètic Montblanc www.atleticmontblanc.cat al preu de 13 euros. Tots els participants de la cursa de fons a més del servei de cronometratge per xip, tindran la bossa del corredor amb diferents regals, avituallament durant la cursa, esmorzar i beure a l’arribada, servei de massatge i sorteig de regals dels col·laboradors.

Les inscripcions de la 44a cursa popular tindran lloc el mateix dia de la cursa de les 8:30h a les 9:30h al preu d’3 euros que es destinarà als projectes de la secció esportiva d’APRODISCA. A l’arribada tots els participants de la cursa popular també tindrà esmorzar i podran participar del sorteig de regals

Tota la informació de les curses, així com de les diferents novetats per aquesta edició es poden trobar a la web del club atlètic Montblanc www.atleticmontblanc.cat així com a les diferents xarxes socials del club.

No us perdeu les clàssiques curses de l’1 de Maig!

No posts to display