ASICS PRESENTA LA GEL-NIMBUS™ 25, LA SABATILLA MÉS CONFORTABLE PROVADA PER CORREDORS

0
755

Amb la nova tecnologia PureGEL™ perquè l’impacte contra l’asfalt sigui el més suau possible i un 20% més d’amortiment FF BLAST™ PLUS ECO per a l’experiència de cursa més còmoda.

[Barcelona, 9 de gener de 2023] – ASICS anuncia avui el llançament de GEL-NIMBUS™ 25, les sabatilles de running més còmodes*, dissenyades per a ajudar a tothom a experimentar el poder edificant de córrer sobre el cos i la ment. Qualificades pels corredors com les número 1 en comoditat en una prova independent realitzada per The Biomechanics Lab en el sud d’Austràlia, les GEL-NIMBUS™ 25 ofereixen més amortiment i un “aterratge” més suau per a gaudir de l’experiència de córrer més còmoda.

La GEL-NIMBUS™ 25 incorpora la nova tecnologia PureGEL™ que és més suau que la tecnologia GEL™ anterior fent que l’impacte del peu contra l’asfalt sigui el més suau, fins avui. La tecnologia PureGEL™, que no és visible des de l’exterior, està estratègicament integrada en l’entresola per a oferir un amortiment millorat i transicions més suaus.
Dissenyada per a proporcionar un major confort en laplanta del peu, la sabatilla incorpora el nou amortiment FF BLAST™ PLUS ECO, lleugera i enèrgica, amb un 20% més d’escuma en comparació amb les edicions anteriors. L’escuma està fabricada amb almenys un 20% de material biològic procedent de fonts renovables, com els residus del processament de les caixes de sucre.

La nova llengüeta i el coll de punt suau, transpirable i elàstic faciliten la trepitjada i proporcionen un ajust més adaptable, ajudant al fet que la sabatilla se senti com una extensió del peu i al fet que cada gambada siguimés còmoda i suau.

Laura Bolgen, Sènior Manager Global ProductLine, Performance Running Footwear en ASICS ha declarat: “Seguint la filosofia de disseny d’ASICS, utilitzem proves de desgast per a atletes, recerca biomecànica, mètodes sostenibles i dècades d’artesania per a crear productes que se sentin millor tant per al cos com per a la ment. Per al desenvolupament de la GEL-NIMBUS™ 25, vam posar el llistó molt alt. Sabíem que el nostre ambiciós objectiu de “crear la sabatilla de running més còmoda” requeriria encara més treball de disseny i desenvolupament, així com proves internes i externes i la validació dels consumidors. Com a equip, estem increïblement orgullosos del que hem estat capaços d’aconseguir al llarg dels més de 18 mesos d’incansable treball de desenvolupament, i esperem que tots els corredors sentin la diferència que ofereix aquest model GEL-NIMBUS™ de comoditat única.”

Prova de confort independent realitzada per TheBiomechanics Lab, Austràlia Meridional.
ASICS Global va encarregar al Dr. Chris BishopPhD del Laboratori de Biomecànica d’Austràlia Meridional el disseny i la realització d’un estudi independent per a comparar la comoditat de la nova sabatilla GEL-NIMBUS™ 25 amb tres sabatilles líders de la competència i la seva predecessora, la GEL-NIMBUS™ 24. L’estudi de recerca va explorar tres preguntes de recerca primàries, incloent-hi, la més important: És la GEL-NIMBUS™ 25 la sabatilla de running més còmoda que les quatre sabatilles de la competència?
Es va reclutar a 100 corredors (52 homes i 48 dones) per a aquest estudi, que es va dur a terme durant un període de vuit setmanes. Els participants en l’estudi van córrer amb cinc parells de sabatilles totalment irrecognoscibles, per la qual cosa no va haver-hi biaixos de marca o disseny. Els participants en la prova van haver de córrer en una cinta instrumentada a un ritme de 10 km/hora durant tres minuts, i se’ls va demanar que valoressin la comoditat de cada sabatilla en funció de diversos criteris relacionats amb la comoditat, com l’amortiment del taló, l’amortiment de l’avantpeu, l’estabilitat de la sabatilla i la flexibilitat de l’avantpeu.
Es va realitzar una anàlisi estadística independent dels resultats utilitzant tres models de mesurament diferents i els resultats van ser clars: La GEL-NIMBUS™ 25 va ser qualificada com la número u en confort.
El Dr. Chris Bishop, podòleg i investigador adjunt de la Universitat d’Austràlia Meridional, explica: “La comoditat és un factor de percepció que no és una variable biomecànica i no és igual per a tots els individus. No obstant això, els resultats d’aquest estudi van ser concloents: la GEL-NIMBUS™ 25 va ser estadísticament la sabatilla de running més còmoda provada.”
La GEL-NIMBUS™ 25 estarà disponible per a home i dona en botigues ASICS,
botigues en línia i punts de venda especialitzats en running de tot el món a partir de l’1 de febrer de 2023 per 200€.
És realment la sabatilla de running més còmoda? La comoditat és subjectiva, així que jutja per tu mateix.
Prova l’última innovació de producte de ASICS i explica’ns com et fa sentir córrer amb ASICS. Per a obtenir més informació sobre la sabatilla GEL-NIMBUS™ 25, visita asics.com

No posts to display