29a Pujada i la 22a Caminada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc.

0
603
LA PUJADA I LA CAMINADA A L’ERMITA DE SANT JOAN 2022 DE MONTBLANC TORNA EL 24 DE JUNY AMB UN NOU RECORREGUT
Tot i que el dia 24 de juny és un  dia especial i més després de la revetlla de Sant Joan que fa complicat  córrer i caminar, el club atlètic Montblanc organtiza de nou la tradicional pujada a l’ermita de Sant Joan i així seguir col·laborant amb la festa que cada any fan els ermitans de Sant Joan en pro de la reconstrucció de l’ermita de Sant Joan
Aquest any tindrà lloc la 29a Pujada i la 22a Caminada a  l’ermita de Sant Joan de Montblanc.
A més, aquest any s’estrena nou recorregut. També amb sortida a la plaça Major i arribada a l’ermita de Sant Joan, el recorregut passa per senders i llocs emblemàtics de Montblanc, com la Pascuala o els plans de Sant Joan. La distància és d’uns 7km, amb un desnivell positiu de 542m i un negatiu de 186m. 
Pel que fa a les inscripcions aquestes es   limitaran a 100 participants entre les dues proves ( 50 participants per cada prova).  Les inscripcions ja es poden fer a partir d’aquest dimecres 1 de juny i fins el 22 de juny o a l’arribar al límit de participació a la web www.atleticmontblanc.cat. Com cada edició, no faltarà els records de la cursa, la samarreta commemorativa i l’esmorzar per tots els participants un cop arribats a l’ermita.
Tota la informació de la pujada i les novetats per aquest any es poden seguir a la web del club, a www.pujadaermitasantjoan.cat  o al facebook i instagram.  

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.