Glide Max, més velocitat i amortiment per al nou calçat de running d’asfalt de Salomon

0
745

La Glide Max és la sabatilla de major amortiment de la gamma d’asfalt de Salomon d’aquesta temporada primavera-estiu 2022.

Amb només 275 grams de pes, és lleugera com una ploma i gràcies a l’entresola Energy Sorgeix de Salomon ofereix un amortiment de primer nivell i una trepitjada suau i còmoda.

Abril 2022.- La consigna de Salomon per a la gamma de calçat de running d’asfalt de la temporada primavera-estiu 2022 és velocitat… per a tots. Les noves propostes de la gamma es basen en el fet que sentir la velocitat no està destinat només als corredors de primera línia, sinó també als qui corren diàriament i als campions de cap de setmana.

Després de collir grans èxits en 2021 en el running d’asfalt amb el llançament de la sabatilla de running reciclable Índex.01, Salomon va continuar evolucionant la seva gamma d’entrenament de rendiment amb la seva reeixida gamma Sònic i va incorporar un nou nivell de competició (S/LAB Phantasm). I ara expandirà la seva gamma fins i tot més enllà per a la primavera de 2022, amb millores significatives quant a velocitat i confort

.

Seguint la tradició de Salomon d’aportar innovació a través de la seva experiència en biomecànica, les noves sabatilles de running d’asfalt per a la temporada 2022 aportaran velocitat i amortiment. Una de les sabatilles protagonistes de la gamma d’asfalt de Salomon és la nova Glide Max, supercòmoda i amb una pala de malla per a gestionar la transpirabilitat i la calor. La Glide Max és la sabatilla amb major amortiment de la gamma de sabatilles de running per carretera de Salomon. Amb només 275 grams de pes, també és lleugera com una ploma. Una major altura de la sola es combina amb el component de la *entresuela Energy Sorgeix de Salomon per a oferir un amortiment de primer nivell i una trepitjada suau i còmoda. Amb la seva geometria reveure’s Camber del rocker i una caiguda de 8 mm, el model Glide Max assegura una suau transició en qualsevol distància.No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.