Torna el Mou-te per l’esclerosi múltiple: 1 de maig 2022

0
1221
El Club d’Atletisme i la Mitja Marató de Montornès col·labora a la cursa solidària que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple, que se celebrarà l’1 de maig de 2022 al Circuit de Barcelona-Catalunya.
“Mou-te per l’esclerosi múltiple” és un esdeveniment 100% solidari.
El Club d’Atletisme i la Mitja Marató de Montornès col·laboren en l’organització de la cursa solidària “Mou-te per l’esclerosi múltiple” que se celebrarà l’1 de maig de 2022al Circuit de Barcelona – Catalunya i que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple.
El Club d’Atletisme i la Mitja Marató de Montornès col·laboren amb el suport tècnic d’aquesta cursa atlètica, de patins i de bicicletes i que inclou també una àrea lúdica i familiar amb Jocs Inflables, Food-Trucks, Circuit de Cars i Patinets Elèctrics per nenes i nens, tallers de Zumba i Ioga, així com una gran zona d’estacionament de vehicles a l’interior del circuit.
El “Mou-te per l’esclerosi múltiple” té per objectiu sensibilitzar la societat respecte a aquesta malaltia, que afecta al voltant de 8.000 persones a Catalunya i que es diagnostica principalment en persones joves.
Tots els fons recaptats es destinaran a donar suport psicològic, laboral i de rehabilitació a les persones amb esclerosi múltiple, la gran majoria persones joves entre 20 i 40 anys.
Si vols participar, ajudar o tens interès de més informació i/o inscripcions a: moute.fem.es
Per a qualsevol dubte o aclariment, us podeu posar en contacte amb: moute@fem.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.