TORNEN LES CLÀSSIQUES CURSES A L’ERMITA DE SANT JOSEP DE MONTBLANC DE L’1 DE MAIG

0
936
Després de dos anys sense poder fer les curses a l’ermita de Sant Josep a causa de la covid-19 i que tenen lloc cada any a Montblanc l’1 de maig, el club atlètic Montblanc les tornarà a organitzar per aquest 2022. En concret, aquest any tindrà lloc la 43a Cursa Popular i la 26a Cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep de Montblanc, el diumenge 1 de maig.Igual que  en les altres edicions, la cursa popular tindrà un recorregut de 3 km, mentre que la cursa de fons tindrà un recorregut de 10km pels carrers de Montblanc. En totes dues curses els participants  gaudiran d’esmorzar a l’arribada. A més, com sempre, les curses tenen un caràcter social i aquest any una part de les inscripcions es destinaran a Protecció Civil de Montblanc pels projectes socials que desenvolupen.

Pel que fa a les inscripcions, les inscripcions a la 26a Cursa de fons es poden fer del 15 de març al 28 d’abril o fins a arribar als 200 participants, a la web del club atlètic Montblanc www.atleticmontblanc.cat a preu de 12 euros. Tots els participants de la cursa de fons a més del servei de cronometratge per xip, tindran la bossa del corredor amb diferents regals, avituallament durant la cursa, esmorzar i beure a l’arribada, servei de massatge i sorteig de regals dels col·laboradors.

Les inscripcions de la 43a cursa popular tindran lloc el mateix dia de la cursa de les 8:30h a les 9:30h al preu d’2 euros que es destinarà als projectes socials de protecció civil de Montblanc. A l’arribada tots els participants de la cursa popular també tindrà esmorzar i podran participar del sorteig de regals

Tota la informació de les curses, així com de les diferents novetats per aquesta edició es poden trobar a la web del club atlètic Montblanc www.atleticmontblanc.cat així com a les diferents xarxes socials del club.

No us perdeu les clàssiques curses de l’1 de Maig!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.