Resultats Cros Internacional de Granollers

0
2018
Alice Swipper

El passat diumenge 5 de desembre s’ha disputat la 55a edició del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers.

Amb una esplèndida matinal atlètica, la victòria de la cursa internacional ha estat per Santiago Catrofe (At Sta Cristina) amb un temps de 30:30 sobre una distància de 10 km, segon ha estat Lahcen Ait (CA Igualada) també amb 30:30 i tercer el kenyà Langat Kipkiru amb 30:39. En dones s’ha imposat Douae Ouboukir (CA St Just) amb 30:24 sobre una distància de 8 km, seguida de Marta Galimany (CA Adidas) amb 30:26 i tercera Irene Bonafonte (Ria Ferrol-C. Arenal) amb 30:51.

Resultats

Font FCA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.