Mitja i marató lliure de Covid

0
1778

L’organització demanarà la pauta de vacunació completa o una PCR negativa a tots/es els/les corredors/es per poder para participar en l’eDreams Mitja Marató Barcelona i la Zurich Marató Barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona i l’empresa organitzadora RPM Sports continuen treballant perquè, tant l’eDreams Mitja Marató Barcelona (17 d’octubre), com la Zurich Marató Barcelona (7 de novembre), es puguin dur a terme amb totes les garanties sanitàries.

D’aquesta manera, s’està creant un protocol que garanteixi la màxima seguretat possible a corredors/es, voluntaris/es, assistents i organització.

Per motius de seguretat, absolutament tots/es els/les corredors/es hauran d’acreditar en l’entrada de la fira del corredor de totes dues carreres la pauta completa de vacunació o una PCR negativa amb 72 hores de vigència. Només així podran entrar al recinte on retiraran el seu dorsal, samarreta i bossa del/la corredor/a i se’ls/les acreditarà amb una polsera COVID FREE per a així poder accedir a la bombolla dels calaixos de sortida el dia de la cursa.

D’altra banda, els/les acompanyants dels/les corredors/es que vulguin entrar a la fira del corredor, així com voluntaris/es, proveïdors/es i organització, deuran igualment acreditar la pauta completa o la PCR negativa.

El dia de la prova la mascareta serà obligatòria fins al moment de la sortida. Només en el moment de començar a córrer se la podran treure i hauran de guardar-la convenientment per a utilitzar-la, de nou de manera obligatòria, en la zona de meta.

Pel que fa a la resta de situacions, se seguiran les restriccions marcades per les autoritats pertinents en el moment de la celebració de les carreres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.