XL Cursa Popular “Ciutat de Cornellà”

0
1497

El Club d’Atletisme Cornellà Atlètic i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat organitzen la XL Cursa Popular “Ciutat de Cornellà” el proper diumenge 10 d’octubre de 2021 a partir de les 9:30 hores, amb sortida al carrer del Rugbi i arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme i Rugbi.

Aquest any, aquesta cursa de 5 Km tindrà sortida 10 minuts més tard que la Cursa de 10 Km., és a dir, a les 9:40 hores es donarà sortida als corredors d’aquesta distància. El punt de sortida i arribada serà el mateix. Aquesta cursa NO està homologada per la FCA, però si ben mesurada per la organització.

La cursa és oberta a totes les persones sense límit d’edat i sexe. Els/les menors d’edat podran participar lliurant l’autorització del seu pare/mare o tutor corresponent en el moment de la recollida del dorsal.

Preus d’inscripció:

  • Curses 10 i 5 Kms. (de cadet a veterà) 10 €
  • Cursa 1.700 m (aleví i infantil) 5 €
  • Cursa 750 m. (prebenjamí i benjamí) 5 €

Inscripcions obertes fins dimecres 6 d’octubre o fins arribar al límit de participants (500 corredors/es a la cursa de 10 km, 500 corredors/es a la cursa de 5 km. i 200 corredors/es a les de promoció 750 i 1.700 m).

El dia de la cursa no es podran realitzar inscripcions. Els atletes sense dorsal, no podran ni sortir, ni entrar a meta. Personal de la organització s’encarregaran d’aplicar aquesta normativa.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.