XL Cursa Popular “Ciutat de Cornellà”

0
1907

El Club d’Atletisme Cornellà Atlètic i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat organitzen la XL Cursa Popular “Ciutat de Cornellà” el proper diumenge 10 d’octubre de 2021 a partir de les 9:30 hores, amb sortida al carrer del Rugbi i arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme i Rugbi.

Aquest any, aquesta cursa de 5 Km tindrà sortida 10 minuts més tard que la Cursa de 10 Km., és a dir, a les 9:40 hores es donarà sortida als corredors d’aquesta distància. El punt de sortida i arribada serà el mateix. Aquesta cursa NO està homologada per la FCA, però si ben mesurada per la organització.

La cursa és oberta a totes les persones sense límit d’edat i sexe. Els/les menors d’edat podran participar lliurant l’autorització del seu pare/mare o tutor corresponent en el moment de la recollida del dorsal.

Preus d’inscripció:

  • Curses 10 i 5 Kms. (de cadet a veterà) 10 €
  • Cursa 1.700 m (aleví i infantil) 5 €
  • Cursa 750 m. (prebenjamí i benjamí) 5 €

Inscripcions obertes fins dimecres 6 d’octubre o fins arribar al límit de participants (500 corredors/es a la cursa de 10 km, 500 corredors/es a la cursa de 5 km. i 200 corredors/es a les de promoció 750 i 1.700 m).

El dia de la cursa no es podran realitzar inscripcions. Els atletes sense dorsal, no podran ni sortir, ni entrar a meta. Personal de la organització s’encarregaran d’aplicar aquesta normativa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.