Torna la pujada i la caminada a l’ermita de Sant Joan el 24 de juny

0
1925
Després d’haver de suspendre l’edició del 2020 degut a la COVID-19 el Club Atlètic organitzarà de nou la pujada i la caminada a l’ermita de Sant Joan. Tot i les dificultats de l’organització per les restriccions de la COVID-19, aquest any tindrà lloc la 28a Pujada i la 21a Caminada a l’ermita de Sant Joan.  Aquesta edició, i per respectar les restriccions, la participació, és limitarà a 100 participants entre les dues proves. Les inscripcions ja es poden fer a partir d’aquest divendres 4 de juny i fins el 22 de juny o a l’arribar al límit de participació a la web www.atleticmontblanc.cat. Com cada edició, no faltarà els records de la cursa, la samarreta commemorativa i l’esmorzar per tots els participants.

Les inscripcions de la PUJADA I LA CAMINADA es faran per internet a www.atleticmontblanc.cat a l’apartat d’inscripcions abans del 22  de juny  o a l’arribar als 50 participants a cada prova.El preu de la inscripció és de 9 euros. No es faran inscripcions de la caminada el dia de la prova

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.