Torna la pujada i la caminada a l’ermita de Sant Joan el 24 de juny

0
1592
Després d’haver de suspendre l’edició del 2020 degut a la COVID-19 el Club Atlètic organitzarà de nou la pujada i la caminada a l’ermita de Sant Joan. Tot i les dificultats de l’organització per les restriccions de la COVID-19, aquest any tindrà lloc la 28a Pujada i la 21a Caminada a l’ermita de Sant Joan.  Aquesta edició, i per respectar les restriccions, la participació, és limitarà a 100 participants entre les dues proves. Les inscripcions ja es poden fer a partir d’aquest divendres 4 de juny i fins el 22 de juny o a l’arribar al límit de participació a la web www.atleticmontblanc.cat. Com cada edició, no faltarà els records de la cursa, la samarreta commemorativa i l’esmorzar per tots els participants.

Les inscripcions de la PUJADA I LA CAMINADA es faran per internet a www.atleticmontblanc.cat a l’apartat d’inscripcions abans del 22  de juny  o a l’arribar als 50 participants a cada prova.El preu de la inscripció és de 9 euros. No es faran inscripcions de la caminada el dia de la prova

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.