R-Evolució Aprèn a avançar en la carrera de la vida per Chema Martínez

0
1295

R-Evolució Aprèn a avançar en la carrera de la vida Si ets dels que Volen seguir Creixent, aquest és el teu llibre! T’agraden els reptes? ¿Superar-te? ¿Cercar cada dia la millor versió de tu mateix? Atreveix-te a convertir-te en el que vulguis i renúncia d’una vegada a viure del passat. La vida és una evolució constant. Una R-Evolució. No acaba als 20, ni als 30, ni als 40. No s’acaba mai, sempre i quan estiguis disposat/da a reinventar-te. L’ atleta olímpic Chema Martínez  descobreix, a través de la seva pròpia experiència, que els errors i fracassos no són derrotes, sinó la clau de l’èxit. Aquí tens les claus que et permetran donar un gir definitiu i trobar les eines per superar les dificultats, perquè canviar de vida es possible. ¿T’uneixes a la  meva R-Evolució?

Chema Martínez és un dels grans fondistes espanyols. En el seu palmarès destaquen les dues medalles obtingudes en 10.000 metres, en els Campionats Europeus de 2002 (or) i 2006 (plata) celebrats a Munic i Göteborg respectivament, a més de molts altres títols en diferents carreres.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.