R-Evolució Aprèn a avançar en la carrera de la vida per Chema Martínez

0
1631

R-Evolució Aprèn a avançar en la carrera de la vida Si ets dels que Volen seguir Creixent, aquest és el teu llibre! T’agraden els reptes? ¿Superar-te? ¿Cercar cada dia la millor versió de tu mateix? Atreveix-te a convertir-te en el que vulguis i renúncia d’una vegada a viure del passat. La vida és una evolució constant. Una R-Evolució. No acaba als 20, ni als 30, ni als 40. No s’acaba mai, sempre i quan estiguis disposat/da a reinventar-te. L’ atleta olímpic Chema Martínez  descobreix, a través de la seva pròpia experiència, que els errors i fracassos no són derrotes, sinó la clau de l’èxit. Aquí tens les claus que et permetran donar un gir definitiu i trobar les eines per superar les dificultats, perquè canviar de vida es possible. ¿T’uneixes a la  meva R-Evolució?

Chema Martínez és un dels grans fondistes espanyols. En el seu palmarès destaquen les dues medalles obtingudes en 10.000 metres, en els Campionats Europeus de 2002 (or) i 2006 (plata) celebrats a Munic i Göteborg respectivament, a més de molts altres títols en diferents carreres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.