Memòries (60 anys d’atletisme) per Albert Galín

0
1837

Memòries (60 anys d’atletisme) Aquest recull de memòries és un exercici d’expressió de sentiments i emocions per preservar i transmetre valors i experiències personals, tot recordant i compartint. També intenta fer una aproximació per explicar d’on venim, qui som, com hem viscut, què vam aprendre dels nostres antecessors i coetanis i com hem superat les dificultats.

Una recopilació de records, acompanyats de documents, cartes i retalls de premsa, que pretén, des de la humilitat, deixar constància d’uns temps passats, viscuts amb forta intensitat.

Trobareu el relat d’alguns dels esdeveniments i accions realitzades més significatives, que han merescut la meva atenció i que han estat importants en la meva vida, des de l’adolescència, passant per la maduresa fins a la plenitud.

Tot aquest recorregut té com a fil conductor la marxa i l’atletisme, que sempre m’ha interessat i que he seguit amb autèntica passió com a practicant, entrenador, organitzador i promotor, i que m’ha servit per realitzar quelcom per als altres, fet que m’omple de satisfacció.

“De ben segur que tots els aficionats a l’atletisme gaudirem amb aquesta publicació plena d’informació, esdeveniments i anècdotes. Un repàs exhaustiu a la història del nostre esport amb el fil conductor d’aquesta figura imprescindible que ens servirà per a entendre la marxa atlètica tal com la coneixem actualment.” (Joan Villuendas i Bornau, President de la Federació Catalana d’Atletisme, al pròleg d’aquest llibre)

 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.