Memòries (60 anys d’atletisme) per Albert Galín

0
1530

Memòries (60 anys d’atletisme) Aquest recull de memòries és un exercici d’expressió de sentiments i emocions per preservar i transmetre valors i experiències personals, tot recordant i compartint. També intenta fer una aproximació per explicar d’on venim, qui som, com hem viscut, què vam aprendre dels nostres antecessors i coetanis i com hem superat les dificultats.

Una recopilació de records, acompanyats de documents, cartes i retalls de premsa, que pretén, des de la humilitat, deixar constància d’uns temps passats, viscuts amb forta intensitat.

Trobareu el relat d’alguns dels esdeveniments i accions realitzades més significatives, que han merescut la meva atenció i que han estat importants en la meva vida, des de l’adolescència, passant per la maduresa fins a la plenitud.

Tot aquest recorregut té com a fil conductor la marxa i l’atletisme, que sempre m’ha interessat i que he seguit amb autèntica passió com a practicant, entrenador, organitzador i promotor, i que m’ha servit per realitzar quelcom per als altres, fet que m’omple de satisfacció.

“De ben segur que tots els aficionats a l’atletisme gaudirem amb aquesta publicació plena d’informació, esdeveniments i anècdotes. Un repàs exhaustiu a la història del nostre esport amb el fil conductor d’aquesta figura imprescindible que ens servirà per a entendre la marxa atlètica tal com la coneixem actualment.” (Joan Villuendas i Bornau, President de la Federació Catalana d’Atletisme, al pròleg d’aquest llibre)

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.