El Masnou celebra la Sant Silvestre de forma segura i exemplar

0
2271

La Sant Silvestre del Masnou “Gran Premi Diputació de Barcelona” ha aconseguit organitzar-se de manera segura a la jornada d’avui amb triomfs de Boubacar Sabaly (Senegal) i Douae Ouboukir (Marroc).

Hoka ONE ONE ha estat un dels patrocinadors principals d’aquest esdeveniment.

La prova del Masnou, organitzada per l’Ajuntament del Masnou i La Sansi, és l’única cursa oficial que tindrà lloc aquests últims dies de l’any, juntament amb les dues carreres espanyoles de cap d’any més importants (Cursa dels Nassos i Sant Silvestre Vallecana).

Boubacar Sabaly i Douae Ouboukir han guanyat en el matí d’avui la històrica Sant Silvestre del Masnou que va sortir endavant en aquest complicat 2020 gràcies a l’esforç d’organitzadors, autoritats i patrocinadors. Amb la d’avui, són 41 edicions completades d’aquesta prova, que és a més Gran Premi Diputació de Barcelona i que ha comptat per primer cop a aquest any amb el suport de la marca esportiva Hoka ONE ONE.

A la Sant Silvestre més antiga de Catalunya han participat 900 corredors, organitzats en tres sortides dins de les quals es començava el recorregut de quatre en quatre persones cada cinc segons. D’aquesta manera, l’organització ha volgut garantir la seguretat de tots els que han format part d’aquesta prova, tant personal de la mateixa com a participants.

Els guanyadors, Boubacar Sabaly i Douae Ouboukir, han encapçalat la llista de resultats en una prova que també ha comptat amb un bon nombre d’atletes de prestigi a la zona com Rober Alaiz, Gisela Carrión, Jonathan Romeo, Victòria Sauleda, Ángel Mullera, Marta Castroviejo, Miquel Domenech, Helena Moragas, Xavier Tomasa o Marc Fernández. També, com no, alguns atletes estrangers com Buba Sagaly (Senegal) o els letons Edgars Sumskis, Dmitrijs Serjogins o Katja Valtere. Sabaly ha liderat la prova masculina amb un temps de 14:36 per davant de Miquel Domenech (14:38) i Roberto Alaiz (14:42). El lleonès Alaiz, que tornava a la competició després d’una petita lesió, ha estrenat al Masnou el seu acord amb Hoka ONE ONE per a la campanya 2021. Una nova aventura amb la firma que també ha donat suport a aquesta Sant Silvestre del Masnou 2020.

Entre les dones, la victòria ha estat per a la marroquina Douae Ouboukir amb un temps de 16:55 per davant de la campiona d’Espanya de trail Gisela Carrión (17:05) i la sotscampiona d’Espanya de 800, Victòria Sauleda (17:20 ).

El recorregut de la prova ha constat de 5 quilòmetres en què per raons sanitàries no s’ha permès l’accés de públic. A més, en aquesta edició tampoc s’han realitzat les proves infantils amb l’objectiu de reduir a el màxim la participació i convertir la Sant Silvestre del Masnou en un esdeveniment segur i controlat.

Les diferents sortides les han realitzat l’alcalde Jaume Oliveras, els regidors Sílvia Folch, Ricard Plana, i el President de la Federació Catalana Joan Villuendas.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.