Zoya Naumov i Adam Maijó guanyadors de la Milla Centenari Jean Bouin

0
3242

El passat diumenge 20 de desembre s’ha disputat la Milla Centenari Bouin, organitzada per Mundo Deportivo i empresa Zona Vip Events. Amb una esplèndida matinal atlètica i el magnífic escenari de l’Estadi Olímpic Lluis Companys de Barcelona, s’ha pogut viure un gran espectacle amb el nou format que s’ha implementat per adaptar a les mesures sanitàries.

Amb un miler de participants, el màxim establert pel reglament, els guanyadors de la Milla Centenari han estat l’Adam Maijó (AAC) amb un temps de 4:15, Marc Alcalà (FCB) i Llorenç Sales (UA Montsia), en categoria femenina la guanyadora ha estat Zoya Naumov (New Balance) amb 4:56, Anna Bové (FCB) i Marina Martínez (CA Laietània).

Zoya Naumov entrant a meta
Zoya Naumov entrant a meta
Anna Bové (1427) i Marina Martínez (1422)

 

Galeria fotogràfica completa 

Resultats

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.