Zoya Naumov i Adam Maijó guanyadors de la Milla Centenari Jean Bouin

0
2634

El passat diumenge 20 de desembre s’ha disputat la Milla Centenari Bouin, organitzada per Mundo Deportivo i empresa Zona Vip Events. Amb una esplèndida matinal atlètica i el magnífic escenari de l’Estadi Olímpic Lluis Companys de Barcelona, s’ha pogut viure un gran espectacle amb el nou format que s’ha implementat per adaptar a les mesures sanitàries.

Amb un miler de participants, el màxim establert pel reglament, els guanyadors de la Milla Centenari han estat l’Adam Maijó (AAC) amb un temps de 4:15, Marc Alcalà (FCB) i Llorenç Sales (UA Montsia), en categoria femenina la guanyadora ha estat Zoya Naumov (New Balance) amb 4:56, Anna Bové (FCB) i Marina Martínez (CA Laietània).

Zoya Naumov entrant a meta
Zoya Naumov entrant a meta
Anna Bové (1427) i Marina Martínez (1422)

 

Galeria fotogràfica completa 

Resultats

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.