100 anys d’història, Jean Bouin

0
3665

La Cursa Jean Bouin es reinventa aquest any 2020 en una Milla Atlètica (1,609 km) a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, un escenari mític de Barcelona, on es van celebrar els Jocs Olímpics de 1992.

Un Centenari com el de la Jean Bouin mereix poder-se celebrar amb magnificència en un lloc tan màgic com l’Estadi Olímpic.

Donades les limitacions sanitàries i d’aforament actuals per a les curses atlètiques no és viable sanitàriament realitzar la Cursa Jean Bouin en el format habitual (Cursa Open 5k i 10k, curses infantils i cursa de professionals).

Els corredors disputaran la Milla Atlètica en grups de 50 persones cadascun, que es dividiran en subgrups de 3 persones a partir de la línia de sortida, i que sortiran en intervals de 15 minuts durant tota la matinal atlètica del proper 20 de desembre, de 9 a les 14h.

Sent aquest any 2020 el Centenari de la primera edició de la Jean Bouin, estem molt il·lusionats en fer tot el possible per celebrar aquesta efemèride de la cursa, lògicament seguint totes les mesures sanitàries i d’higiene que marquin els protocols contra la Covid-19.

 

Reglament

Galeria de fotos Atletisme Català pròximament

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.