Resultats Cros de Granollers

0
2652

El passat diumenge 6 de desembre es va disputar la 54a edició del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers.

A la categoria femenina, la victòria ha estat per l’etíop Likina Amebaw amb un temps de 27:14 sobre la distància de 8 km. L’Esther Guerrero (New Balance T) ha estat segona amb un temps de 27:59 i Rosalia Tárraga (Valencia CA) tercera amb 28:15.

En homes, s’ha imposat Lahcen Ait Alibou (CA Igualada) amb 30:07 sobre 10 km. La segona posició ha estat per Abdelaziz Merzougui (AC) amb 30:21 i la tercera per Abdennasser Oukhelfen (CA Igualada) amb 30:38.

Resultats

Galeria de fotos Atletisme Català

Font FCA

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.