Resultats Cros de Granollers

0
3388

El passat diumenge 6 de desembre es va disputar la 54a edició del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers.

A la categoria femenina, la victòria ha estat per l’etíop Likina Amebaw amb un temps de 27:14 sobre la distància de 8 km. L’Esther Guerrero (New Balance T) ha estat segona amb un temps de 27:59 i Rosalia Tárraga (Valencia CA) tercera amb 28:15.

En homes, s’ha imposat Lahcen Ait Alibou (CA Igualada) amb 30:07 sobre 10 km. La segona posició ha estat per Abdelaziz Merzougui (AC) amb 30:21 i la tercera per Abdennasser Oukhelfen (CA Igualada) amb 30:38.

Resultats

Galeria de fotos Atletisme Català

Font FCA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.