El proper 31 d’Octubre es disputarà el 15è. Míting Internacional de L’Hospitalet

0
2769

Un any més, L’Hospitalet continua essent fidel amb la seva aposta per l’atletisme adaptat i el proper dissabte 31 d’octubre organitzarà el 15è. Míting Internacional de L’Hospitalet – Gran Premi Sauleda al “Complex Esportiu Municipal de L’Hospitalet Nord”.

És inevitable explicar que aquesta edició del Míting Internacional és diferent, doncs la dificultat en l’assistència d’atletes d’altres països i la limitació de públic a l’estadi encoratjant els protagonistes és un fet innegable.

D’altra banda ha suposat un nou desafiament per a un equip acostumat a aprendre de les lliçons del nostres atletes paralímpics, entrenats en superar contínuament barreres i afrontar nous reptes, doncs sense cap mena de dubte aquest és l’esperit paralímpic

L’equip organitzador, sota les màximes mesures de seguretat marcades pel protocol a seguir sobre la COVID-19, vol que aquest esdeveniment sigui un punt i seguit a la realitat que estem vivint i on estem segurs que els i les atletes participants gaudiran a l’hora de tornar a entrar en contacte amb les pistes i els objectius marcats per cadascú d’ells i elles. Les exigències mèdiques actuals han provocat que aquest any la presència d’atletes estrangers sigui més minsa de l’habitual però els millors atletes nacionals donaran el màxim espectacle possible amb la vista posada als Jocs Paralímpics de Tokio 2021. L’Hospitalet és una de les poques oportunitats que tenen per assolir-lo.

No faltaran atletes amb medalles internacionals i fins i tot amb rècords del Món. Sara Andrés intentarà repetir els rècords del Món assolits l’any passat, acompanyada dels millors espanyols com Martín Parejo, Xavier Porras, Sara Martínez o Meritxell Payà amb la intenció d’assolir les mínimes pels Jocs o pels Campionats d’Europa.

No oblidem als millors atletes locals, aquells que vesteixen la samarreta de L’Hospitalet Atletisme, com ara els sots-campions del Món Yassine Ouhdadi i Mari Carmen Paredes en 5000 metres i marató en categoria T12 respectivament, Ivan Soriano, Laia Fabra o Iván Hernández que lluitaran amb els millors.

L’Hospitalet de Llobregat, el comitè organitzador, els sponsors i els atletes tenen moltes ganes de tornar a veure el millor atletisme adaptat que podem viure en aquest moment i demostrar que de mica en mica tots i totes tornarem a gaudir de l’atletisme en la seva màxima expressió.

Com sempre L’Hospitalet Atletisme i la Fundació Pere Suñé tornen a demostrar el seu compromís amb l’atletisme adaptat mantenint el seu Míting que està considerat un dels màxims referents Europeus.

Per a més informació, visiteu http://www.hospitaletparaathletics.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.