EL CLUB ATLÈTIC MONTBLANC ORGANITZA UNA CURSA VIRTUAL I SOLIDÀRIA PER SANT JOAN

0
2758

Durant tot el 24 de juny es podrà participar en la Pujada a l’ermita de Sant Joan 2020 Virtual a favor de Càritas

Degut a la situació excepcional del covid-19 des del Club Atlètic Montblanc no ha quedat més remei que suspendre la 28a Pujada i la 21a caminada a l’ermita de Sant Joan del proper 24 de al no poder-se desenvolupar en les condicions necessàries per fer la caminada i la cursa. Aquesta era una cursa qeu tenia lloc de manera ininterrompuda des de

Tot i això, per aquest any, des del club atlètic Montblanc s’ha apostat per organitzar una pujada diferent i solidària:  La Pujada a l’ermita de Sant Joan 2020 virtual a favor de Càritas Montblanc.  Serà una pujada on des de casa o en aquells espais i supòsits acceptats per les autoritats sanitàries, els participants poden feu l’activitat física que vulguin (córrer, caminar, bici, saltar,…..) durant tot el dia del 24 de juny. No hi ha distàncies mínimes. Qualsevol activitat, lloc, i durada és bona per al causa, ja que tot el que es recapti de les inscripcions es destinarà a Càritas Montblanc per fer front a la situació excepcional deguda al covid-19.

La pujada tindrà lloc des del 24 de juny de 2020 de les 00.00h a les 24:00h.

La inscripció que es pot fer a través de la web del club atlètic Montblanc www.atleticmontblanc.cat o de la web especial de la pujada www.pesj20xcaritas.cat  en l’enllaç d’inscripcions i en la mateixa es pot fer la donació que vulgui.

Les inscripcions es podran fer fins el 22 de juny a les 24.00h. El dia 23 de juny es traurà el llistat definitiu de participants i de dorsals.

També hi huarà la possibilitat del Dorsal 0: per tots aquells/aquelles que desitgin fer una donació per la causa solidària sense realitzar cap activitat.

Un cop feta la inscripció, s’enviarà un dorsal  a cada participant per tal de que l’imprimeixi i el pugui utilitzar el dia  que faci l’activitat. El dorsal només serà acreditatiu de la  participació, ja que no es farà cap classificació. En cas que  no sigui possible la impressió, es pot fer servir la imaginació i dibuixar-lo en un paper.

També s’anima a tots els participants que vulguin  a que amb el dorsal, i sobretot el dia de la Cursa, fer fotografies i que les comparteixin  a les xarxes socials ( facebook, instagram,…) etiquetant a amb @pesj20xcaritats i el hashtag #pesj20xcaritas. També es poden enviar les fotos al correu del club atlètic Montblanc atleticmontblanc@gmail.com o al whatsapp 640924813

No deixeu de participar d’aquesta pujada a l’ermita a Sant Joan de Montblanc excepcional i per una causa solidària

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.