La sisena edició de la Unirun bat rècords

0
2836

Per sisè any consecutiu, la Universitat de Barcelona guanya la Cursa de les
Universitats.

Més de 5.000 participants han pres part a la sisena edició de la Unirun, celebrada aquest matí sobre una distància de 6.779 metres, amb sortida i arribada al Parc del Fòrum. El guanyador de la prova masculina ha estat Alejandro Abellaneda, que defensava els colors de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), mentre que la primera dona en creuar la meta ha estat la corredora de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Neus Mas.

La segona i la tercera posició en categoria masculina han correspost a Xavier Figuerola, que vestia els colors de la Universitat de Barcelona (UB), i Kasper Laumann de la Universitat de Vic (UVIC), respectivament. I en categoria femenina, a les corredores Núria Vizcaino de la Universitat Ramon Llull (URL) i Marta Sabaté de la Universitat de Barcelona (UB).

La prova, impulsada per l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, patrocinada per adidas i organitzada per Gaudium Sports, ha transcorregut pel litoral del Districte de Sant Martí i de Sant Adrià de Besòs. Les samarretes, amb les tres bandes d’adidas i el logotip de cada Universitat, han envaït el circuit de La Cursa de les 12 Universitats catalanes.

La copa de campions de la Unirun 2020 ha anat a parar, per sisè any consecutiu, a la Universitat de Barcelona amb 347 punts. La Universitat Politècnica de Catalunya, segona (685 punts) i la Universitat Autònoma de Barcelona, tercera (870 punts), han ocupat les altres dues places de podi.

Universitat guanyadora absoluta: Universitat de Barcelona
Universitat guanyadora en categoria masculina: Universitat de Barcelona
Universitat guanyadora en categoria femenina: Universitat de Barcelona

Classificació general Universitats: UB – UPC– UAB – UPF – URL – UVIC – UdG –
UdL – UIC – URV – UOC – UAOCEU

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.