MÍTING INTERNACIONAL DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

0
1403

Aquest dimarts 18 de febrer, s’ha presentat el Míting Internacional de Catalunya en Pista Coberta que se celebrarà el proper dimecres 19 de febrer al mateix escenari. A l’acte han participat Toni Reig, director del Consell Català de l’Esport, Laura Reyes, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme.  També s’ha pogut comptar amb la presencia de la Maria Vicente, i els atletes búlgars Tiohmir Ivanov i Milena Mitkova.
Aquesta serà la cinquena edició del Míting Internacional de Catalunya on es tornarà a veure els  millors atletes catalans, de la resta de l’Estat i amb una gran participació internacional.
Destaca la participació de la Maria Vicente, que realitzarà una triatló amb les proves de 60 m tanques, llançament de pes i salt de llargada.

Foto: FCA

A les curses de velocitat podem destacar la presència de Jaël Bestué, que es disputarà la victòria amb la búlgara Inna Eftimova. En homes destaca el jamaicà Ryan Shieldsjam, acreditat amb 6.56 als 60 m. Als 400 metres veurem al Bernat Erta amb atletes de gran nivell com el nord-americà Obi Igbokwe. Als 400 m femenins participaran les portugueses Vera Barbosa i Dorothe Évora. Als 800 m destaca la presència de Eric Nzikwinkunda de Burundi i de l’espanyol Javier Mirón. En 800 m femenins destaca la lituana sub dos minuts, Egle Balciunaite, l’italiana Joyce Mattagliana i la polonesa Martyna Galant. Als 1.500 m destaquen noms com David Bustos, Manuel Olmedo i Marc Alcalá. Als 1.500 m femenins, la xipriota Natalia Evangelidou i l’italiana Elisa Bortoli, entre d’altres. Als 3.000 m destaquen Sebas Martos i Jesús Ramos, amb el català Artur Bossy. En llargada femenina destaca la búlgara Milena Mitkova i la suissa Irene Pusterla amb la participació de la Cora Salas, i en pes l’italià Leonardo Fabbri, acreditat amb 21,98 m i subcampió europeu Sub23.

· Horari   · Atletes participants   · Resultats en directe

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.