Inscripcions obertes de la 9ª cursa del rodal de Sabadell

0
3873
dav

El proper diumenge 8 de març arriba la 9ª edició de la Cursa del Rodal de Sabadell , amb el seu recorregut de muntanya espectacular.

El diumenge 8, a partir de les 10 del matí amb sortida i arribada en les pistes Municipals d’atletisme Josep Molins es donarà el tret de sortida a la 9ª edició de la cursa del rodal de Sabadell, prova inaugural de les Galvez Sabadell run sèries 2019, circuit que acull bona part de les curses que es celebren  a la Ciutat de Sabadell, amb una organització de l’Associació esportiva mitja marató de Sabadell (Entitat formada per la Joventut Atlètica Sabadell i la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell). El punt fort de la cursa del rodal és sense dubte el seu espectacular recorregut  al llarg dels seus 15.300 metres que discorren totalment pel terme municipal de Sabadell amb el seu pas pel parc fluvial del riu Ripoll, incloent-hi 5 quilòmetres per la zona del bosc de Togores, és precisament en aquest enclavament on els atletes hauran de fer front al terreny més exigent, ja que s’inclouen els trams amb fortes pujades i baixades.

Tota la informació i les inscripcions a la web

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.