La 1a Cursa de Papá Noel de Catalunya es celebrarà el dia 22 en Santa Coloma

0
2331
  • Es preveu una participació d’unes 4.000 persones, el que la convertirà en la segona cursa més gran del món d’aquestes característiques.

  •  Tindrà lloc pels carrers del centre de la ciutat, i serà la cita esportiva més divertida i familiar de l’any

Aquest setmana al Centre d’Art Can Sisteré s’ha presentat la primera edició de la Cursa de Papá Noel de Santa Coloma, que tindrà lloc el diumenge 22 de desembre a les 10.30h pels carrers del centre d’aquesta ciutat. Es tracta d’una cita esportiva de caràcter popular i festiu, adreçada a tots els públics, i que es pot fer amb la família o els amics.

Està organitzada per les empreses Motorpress Ibérica i La Sansi, i compta amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma. S’espera la participació d’unes 4.000 persones, tant adults com nenes i nens, d’arreu de Catalunya.

A l’acte hi han participat l’alcaldessa, Núria Parlon; el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas; la tinenta d’alcaldessa de Participació, Cultura, Solidaritat i Esports, Petra Jiménez; el regidor d’Esports, Daniel Salgado; la presidenta de l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma, Laia Muñoz, i el director de la Cursa i atleta olímpic, Jose Luis Blanco.

Es preveu que sigui la cursa esportiva amb xip de major participació de la història de Santa Coloma de Gramenet. “Volem fer una aposta per l’esport en família. Cada cop costa més que les famílies trobin espais per fer esport, i aquesta cursa és una bona oportunitat. Esperem que sigui un èxit i que es consolidi dins del cicle festiu de les activitats nadalenques de la ciutat”, ha destacat l’alcaldessa.

L’organització ha escollit Santa Coloma per “la seva ubicació, les infraestructures i la bona disposició”, ha explicat Jose Luis Blanco, que també ha dit que l’equipament de les pistes d’atletisme “és perfecte per aquesta cursa, ja que les persones participants necessiten un lloc on canviar-se i dutxar-se”.

Característiques de la prova

La prova constarà d’un recorregut de 5 km, totalment urbans, pels carrers de la ciutat, amb sortida i meta des del vial del riu Besòs, al costat de les pistes d’atletisme Antonio Amorós.

És una activitat inclosa al programa de la Festa Major d’Hivern de Santa Coloma, i al calendari de la Federació Catalana d’Atletisme, i comptarà amb els jutges d’aquesta. Al llarg de la jornada hi haurà diverses sorpreses, adreçades a tota la ciutadania.

Les inscripcions es poden fer mitjançant la web de la cursa: www.lacursadepapanoel.com i inclouen la disfressa de pare Noel complerta per adults, i un vestit complert d’elfo per als menors de 12 anys. Per participar és imprescindible disposar del xip groc o el de l’organització i córrer amb la disfressa corresponent.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.