El Circuit Maresmenc de Cros creix en inscrits

0
3186

Més de 1200 inscrits en la segona prova de la lliga de Cros organitzada pels Ajuntaments del Maresme.

Sant Cebriá de Vallalta, es suma al Circuit Maresmenc de Cros per a la temporada 2020/21

El passat dissabte 26 d’octubre a Sta. Susanna es va donar el tret de sortida de la nova temporada del Circuit Maresmenc de Cros 2019-20, amb una participació de 587 corredors i corredores. Els guanyadors en la categoría absoluta van ser Carles Montllor (masculí) i Laura Prieto (femení). En la segona prova duta a terme a Arenys de Munt el passat dissabte 9 de novembre, els arribats a meta ja van ser 617, i els guanyadors en aquesta ocasió van ser Carlos Herreras (masculí) i Laia Conesa (femení). Cada any, més clubs i corredors i corredores no federats, s’apunten a aquesta lliga de Cros que enguany tindrà 8 proves, totes elles puntuables, des d’octubre 2019 fins a la cloenda que será el proper 23 de febrer 2020 a Canet.

La solidesa d’un projecte que va començar fa gairebé 10 any és tan forta que alguns ajuntaments de la comarca ja s’han interessat per formar part del Circuit i alguns han confirmat ja la seva intenció d’afegir-se-hi de cara a la propera temporada, com és el cas de Sant Cebrià de Vallalta, sumant un total de 9 poblacions/proves.

El Circuit Maresmenc de Cros està organitzat pels Ajuntaments de Sta. Susanna, Arenys de Munt i Arenys de Mar, Malgrat de Mar, Pineda, Calella, Alella, Mataró i Canet amb la col·laboració de Gesport, la Federació Catalana d’Atletisme, el Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona.

 

Calendari

21è Cros de Santa Susanna – 26 d’octubre de 2019

40è Cros dels Arenys – 9 de novembre de 2019

25è Cros de Malgrat – 8 de desembre de 2019

12è Cros d’Alella – 15 de desembre de 2019

4t Cros de Pineda de Mar – 25 de gener de 2020

50è Cros Ciutat de Mataró – 9 de febrer de 2020 (Campionat de Catalunya de Cros Individual i per Clubs)

27è Cros Ciutat de Calella – 16 de febrer de 2020

23è Cros de Canet – 23 de febrer de 2020 (Cloenda del Circuit Maresmenc de Cros).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.