La Skyrace Comapedrosa serà World Series Super Sky el 2020

0
1782

El millor skyrunning mundial estarà present a la prova andorrana, el 26 de juliol La Skyrace Comapedrosa seguirà formant part de les Migu Run Skyrunner® World Series, circuit de la Copa del Món de Skyrunning, que comptarà amb 17 curses arreu del planeta.

Doble puntuació per la Skyrace Comapedrosa
Al 2020, la Skyrace Comapedrosa serà una de les quatre curses del circuit internacional amb categoria ‘Super Sky’, el que significa que atorgarà el doble de punts i que atraurà els millors corredors del món.

És una cursa que està fixada com a una referència internacional, gràcies al seu recorregut tan particular que combina un traçat molt tècnic, ràpid y divertit, oferint unes vistes increïbles del Parc Natural de les Valls del Comapedrosa. 21 Km y més de 2200 metros de desnivell positiu, que no deixa indiferent a ningú. Un traçat per descobrir el veritable skyrunning.

Una de les millors curses del pròxim any es disputarà ben a prop de casa, i tu pots formar-hi part, estant a la línia de sortida.

Pròximament s’anunciarà l’obertura d’inscripcions.

Més informació

Foto: José Miguel Muñoz

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.