El Club Atlètic Montblanc organitza la crono500, amb un recorregut amb 500 escales per celebrar els 25 anys del club

0
1863

El proper 12 d’octubre i amb motiu del 25 anys del Club Atlètic Montblanc, el club atlètic Montblanc organitza una cursa única i irrepetible per celebrar-ho. LA CRONO500- GRAONS PELS 25 ANYS DEL CAM. LA CRONO500 és una competició és tipus CRONO amb sortida cada 60 segons per corredor. El recorregut és d’aproximadament 1,5 km pel voltant de l’església de Santa Maria de Montblanc amb la pujada al pla de Santa Barbarà i passant per carrers que es caracteritzen pel seu número d’escales, com el carrer mur. En total aproximadament unes 500 escales de pujada i baixada. Serà una cursa única i irrepetible que esperem  agradi i que la gaudeixin al màxim els participants. A més de la pròpia cursa amb un recorregut únic, també es vol que sigui una festa amb música, so i imatges per tal de celebrar els 25 anys del club.

Tota la informació de la cursa està disponible a www.atleticmontblanc.cat i us podeu inscriure fins el 6 d’octubre o bé a l’arribar als 100 participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.