Otmane Btaimi i Maria Pons guanyen la Cursa de Pineda 10K. 2019

0
1521
Més de quatre-cents atletes han pres part d’una nova edició de la Cursa de Pineda de Mar 10K. A les nou en punt s’ha donat el tret de sortida i aviat s’ha fet un grupet capdavanter encapçalat per Oscar Rodríguez, però en el quilòmetre tres, Otmane Btaimi ha agafat el liderat de la cursa, que ja no ha deixat fins a proclamar-se guanyador amb un temps de 32 minuts i tretze segons. El segon classificat ha estat Oscar Rodríguez amb 32 min 35 seg, i el tercer ha sigut Lluís Vila amb un temps de 32 min 40 seg.Pel que fa a les noies, la guanyadora ha estat Maria Pons amb un temps de 40 min 14 seg. La segona classificada ha estat Grace Puertas amb un temps de 41 min 13 seg. Puertas, en els últims quilòmetres ha recuperat una posició al superar en els darrers quilòmetres a Jackeline Gómez, que ha acabat tercera amb un temps de 41 min 45 seg.Aquesta és una prova oficial de la lliga de Championchip i Gesport, inclosa dins el Circuit Maresmenc de Curses.
Adjuntem un parell de links amb fotografies de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.