Allibera la trepitjada, Nike Free RN 5.0

0
1382

La tecnologia Nike Free, dissenyada per oferir un moviment més natural, allibera la trepitjada perquè puguis córrer com cal.

Moviment completament natural
La sola exterior de les Nike Free presenta unes ranures flexibles tallades amb làser que redueixen la rigidesa de l’escuma i afavoreixen el moviment natural mentre corres.

 

Sensació natural
No es tracta només del disseny minimalista i dels materials transpirables de la part superior, les Nike Free s’adapten a l’anatomia del peu per oferir un ajust com el d’una segona pell. Són com una extensió natural del cos.

 

Flexibilitat i precisió

Els materials flexibles de tota la peça afavoreixen el moviment del peu en totes les direccions necessàries.

L’essència i la ciència darrere de les Nike Free

Tobie Hatfield, director d’innovació d’atletes, i Eric Avar, vicepresident d’innovació, van dur a terme una sèrie exhaustiva de mesuraments per saber com es comportaven els peus descalços durant la carrera. Va ser un dels primers estudis d’aquest tipus, i van obtenir les dades que necessitaven per iniciar oficialment el disseny de les primeres Nike Free.

Les Nike Free van aconseguir els mateixos resultatsen els tests de referència que els peus descalços ambels primers mesuraments en el laboratori: uns gradientsde pressió equilibrats del taló a la puntera, un angle de 33 graus amb la puntera a terra i un patró de pronaciómés neutral.Quan es va completar l’estudi de la carrera ambels peus descalços, l’equip va començar a crearels dissenys inicials. La missió era clara: alliberarels 52 músculs dels peus.

“Poden portar totes les sabatillesque vulguin i l’únic que volenés córrer descalços”

Tobie Hatfield, un dels dissenyadors de les primeres Nike Free, després d’observar l’entrenament a la pistad’un equip d’atletisme d’elit amb els peus descalços.

Les Nike Free imiten el perfil de pressió dels peus descalços amb molta més fidelitat que les sabatilles tradicionals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.