TOT A PUNT PER LA 25ENA EDICIÓ DE LA CLÀSSICA CURSA DE FONS A L’ERMITA DE SANT JOSEP AMB UN CIRCUIT RENOVAT

0
1727

Avui diumenge 28 d’abril es tanquen les inscripcions de la cursa de fons.

El Club Atlètic Montblanc ja ho té tot a punt per tal que el proper 1 de maig, tinguin lloc les clàssiques curses a l’ermita de Sant Josep.  Aquest any i organitzades pel Club Atlètic Montblanc tindrà lloc la 42a Cursa Popular i la 25a Cursa de fons a l’ermita de Sant Josep

Aquesta serà una edició molt especial ja que la cursa de fons arriba al seu 25è aniversari, ja que la cursa va néixer quan es va fundar el Club Atlètic Montblanc, fa 25 anys. El 1995 el club atlètic Montblanc a més de fer-se càrrec de la cursa popular a l’ermita de Sant Josep que ja feia anys que es feia, va organitzar per primera vegada una cursa de fons regular a Montblanc. Un any, el 1995, quan es feien poques curses de fons en el nostre territori.  Des del 1995 i de forma interrompuda cada any per l’1 de maig el Club Atlètic Montblanc ha organitzat la cursa popular i la cursa de fons a l’ermita de Sant Josep, que ha tingut variacions des del seu inici, en aspectes com el recorregut, organització, premis, …, per fer-la cada vegada més atractiva i participativa.

A l’igual que en totes les edicions la cursa de fons, tindrà aproximadament 10km i les inscripcions ja estan obertes a la web del club atlètic Montblanc www.atleticmontblanc.cat i es tancaran el 28 d’abril o si s’arriba a 200 participants. Aquest any en motiu del 25è aniversari de la cursa de fons, des del club es preparen algunes sorpreses,  com un circuit únic i especial pels 25 anys i que passarà pels llocs més emblemàtics de Montblanc, com el carrer Major, el Pont Vell, el portal de Sant Antoni, la Font de la Ceba o les muralles de Montblanc. A més també es farà un record per tots els montblanquins i montblanquines que van participar en la 1 edició de la cursa de fons.

Com en els darrers anys la cursa té un caràcter solidari, ja que un euro de cada inscripció es destina a una causa solidària. Aquest any els diners es destinaran a la campanya que  té lloc des de la Policia Local de Montblanc’#pelsvalents’, i que recapta fons per a la investigació del càncer infantil. Els diners recaptats són destinats al ‘Pediatric Cancer Center’ de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

A la cursa no faltaran tots els serveis que es donen cada any als corredors, com la bossa del corredor amb diferents productes típics de Montblanc i la comarca, un bon esmorzar, regals, sorteig….També els participants tindran servei de massatge a l’arribada i corredors guia que marcaran diferents temps.

El mateix dia tindrà lloc la 42a Cursa Popular a l’ermita de Sant Josep de Montblanc, que segueix amb el seu caràcter popular i també solidari ja que l’euro de la inscripció es destinarà a la mateixa causa solidària. Tots els participants a l’arribada de la cursa popular també tindran esmorzar. Les inscripcions per la cursa popular tindrà lloc el mateix dia 1 de maig a l’ermita de Sant Josep de les 8:30H a les 9:30H

 

 

 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.