Més de 200 esportistes participen a la Ponts Trail del Circuit de l’Obaga

0
1991

El passat dissabte, 13 d’abril, es va celebrar a Ponts el Circuit de l’Obaga, un esdeveniment esportiu i solidari, que té lloc anualment a La Noguera per donar suport a la lluita contra el càncer

L’esdeveniment ha constat de diverses curses per a tots els públics: trailrunning de 10km, mitja marató, canicross, caminada i cursa infantil.

El passat dissabte, 13 d’abril, més de 200 persones -entre trailrunners, canicrossers, caminadors i infants- van participar a la Ponts Trail, una cursa que forma part d’El Circuit de l’Obaga. Aquest circuit és un esdeveniment esportiu i solidari que combina la passió pel trailrunning amb l’esperit de lluita contra el càncer. És per això, que tots els beneficis que es recaptin amb la Ponts Trail i la Tiurana Trail es destinaran a Oncolliga Lleida, una entitat sense ànim de lucre que té per finalitat promoure i impulsar activitats que ajudin a la prevenció i control del càncer a les comarques de Lleida.

Es tracta de la 7ª edició d’aquest esdeveniment que amb la seva llarga trajectòria ja s’ha convertit en un referent pels trailrunners de la comarca de La Noguera i rodalies.Enguany, ha estat la primera vegada que el circuit ha arribat a Ponts i des de la organització estan molt contents de l’èxit de participació.

La Trail Ponts va arribar carregada de sorpreses i és que, hi havia algunes “paletilles” amagades pel recorregut i dos afortunats van trobar-les i van arribar a la meta carregant-les a les seves espatlles.

Els guanyadors de la modalitat de 10km masculins van ser: Ivan Balagué, Jose Ruiz Rodriguez i Jordi Sanchez Vila; les guanyadores de la mateixa modalitat: Anna Cisquella, Patricia Duran i Txell Pelfort. Els guanyadors masculins de la modalitat de 21km van ser: Xavier Jové, Albert Escales i Xavier Espiña; i les guanyadores van ser: Roser Español, Imma Parrila i Paula López. Pel que fa a la modalitat de canicross els guanyadors masculins van ser: Marcel Reymundi, Jordi Del Castillo i César Avellaneda; les guanyadores van ser: Tamara Willems, Marta Bosch i Marina Von Podolsky.

 

Tots els participants van rebre una bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors: Neolith, Knatur, Bioibérica, Alemany, Frit Ravich, Gallina Blanca, Punto Blanco, OXD, Flectomin, Powerade, Wala, Feetback i Ara Lleida.

L’esdeveniment està organitzat per l’associació per a la difusió i promoció de l’esport, ACTN3 Sport, Blue Motors i compte amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Tiurana i l’Ajuntament de Ponts.

La segona cursa que forma part d’El Circuit de l’Obaga és la Tiurana Trail que es celebrarà el 12 de maig a Tiurana. Els dos municipis es troben a La Noguera, en un entorn privilegiat, amb un paisatge incomparable. Tots els recorreguts de les curses transcorreran per corriols, trialeres i pistes forestals.

Les fotos i classificacions de la Ponts Trail es poden visualitzar en el perfil de facebook de la cursa

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.