EL “TRAIL FONTS DEL MONTSENY” CELEBRA LA SEVA 5a EDICIÓ

0
2528

Avui fa un mes que s’han obert les inscripcions d’aquesta convocatòria esportiva, que tindrà lloc el 6 de juliol de 2019. El TFM proposa quatre recorreguts amb sortida i arribada a Viladrau: el TRAIL TFM (29 Km), la MITJA (19 Km), la PIM PAM (9 Km) i el TRAILET (3 Km) (el TRAILET).

La 5a edició del Trail Fonts del Montseny (TFM) consolida aquesta cursa de muntanya i proposa pràcticament les mateixes rutes que l’any passat, integrant els millors trams de les convocatòries anteriors amb paratges nous, més variats, més complerts, més exigents i amb una dificultat tècnica adaptada a cada distància.

Una de les principals novetats d’enguany és que Pau Capell, campió del món d’ultratrail 2018, serà el convidat estrella i no només correrà el Trail sinó que participarà al Campus Trailrun TFM per a nens i nenes de 9 a 14 anys que s’organitza com a activitat paral·lela al TFM. Aquest campus tindrà lloc a Viladrau la setmana del 30 de juny i inclou jornades d’entrenament de trailrunning, activitats lúdiques i esportives, xerrades, l’estança i la manutenció, finalitzant el 6 de juliol amb la participació de tots els inscrits al Trailet (2,7 Km) o a la Pim Pam (9 Km). Per altra banda, el 5 de juliol, el Pau Capell i l’Enric Violan oferiran una xerrada sobre podologia esportiva per a curses de muntanya.

Per celebrar el cinquè aniversari de la cursa, l’organització regalarà la inscripció del TFM 2019 als corredors que hagin participat a totes les edicions anteriors, obsequiant-los amb una samarreta addicional amb el distintiu “TFM CUL PELAT”, dissenyat per a l’ocasió.

TFM solidari

El TFM vol seguir contribuint a les tasques de manteniment, conservació i millora del Parc Natural del Montseny i per això fa dos anys va iniciar el projecte solidari “Entre tots millorem el Parc”. Gràcies a les donacions (lliures i personals) que van fer molts dels corredors durant la inscripció de la 3a i la 4a edició, juntament amb la quantitat igualada per l’organització i la implicació de l’Ajuntament de Viladrau i de la Diputació de Barcelona, s’han pogut remodelar la Font de l’Arimany i la Font del Ferro, dues de les fonts situades dins del Parc Natural. Enguany,l’organització de la convocatòria esportiva espera superar la recaptació.

Canvi de preus
El proper 15 de març a les 23:59h hi haurà un canvi de tarifes, aprofita la promoció actual i
inscriu-te abans!

Sobre el TFM
El “Trail Fonts del Montseny” és una cursa de muntanya que va néixer l’any 2015 amb l’objectiu fonamental de reunir esport i natura i donar a conèixer el magnífic entorn del parc natural del Montseny, posant especial èmfasi en les moltes fonts que inunden els recorreguts. La convocatòria compta amb el suport de l’Associació de Propietaris del Montseny, de l’Ajuntament de Viladrau, de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal d’Osona, a més del patrocini principal de Powerade i del recolzament del Diari SPORT com a mitjà oficial de la cursa.
L’esdeveniment també compta amb el patrocini de Aigua Viladrau i YOSOY, així com amb la col·laboració de Keda ½ hora i el Club Viladrau.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.