VIII edició de la cursa del rodal de Sabadell, amb gran protagonisme pels atletes Sabadellencs

0
1708

Gran poder de convocatòria el demostrat diumenge passat en la vuitena edició de la cursa del rodal de Sabadell superant el nombre d´inscrits de l´any passat, aquesta cursa ha inaugurat les Galvez Sabadell Run Sèries 2019. Els atletes van afrontar en un matí ennuvolat amb temperatura ideal per a la pràctica de l’atletisme , desprès del tret de sortida de mans del carismàtic Josep Molins , els participants han fet front als 15.800 metres del recorregut i que discorren en la seva totalitat pel terme municipal de Sabadell un traçat que no va deixar  a cap atleta indiferent recorrent en gran part  la zona del Parc fluvial del riu Ripoll incorporant 5 quilòmetres pel bosc de Togores, sens dubte els més espectaculars i els més exigents amb els seus forts trams de pujades i baixades, la ubicació de la sortida i la meta dins de les pistes municipals d’atletisme Josep Molins és un altre dels punts forts de la cursa donant major espectacularitat i millora tota la infraestructura de l’esdeveniment atlètic. En la cerimònia de lliuraments de guardons es van atorgar els trofeus als 5 primers classificats absoluts tant en la categoria masculina com a femenina.

PROTAGONISME PER ELS ATLETES SABADELLENCS
Els atleta locals van donar una vegada més el seu total suport a aquesta proposta atlètica de la nostra Ciutat i així el Club Natació Sabadell, va ser l’Entitat més representada amb 40 atletes i van acaparar les primeres posicions a la categoria masculina, sense oblidar a molts atletes locals que van competir a títol individual. En la categoria masculina victòria absoluta molt treballada per en Carles Ramiro (Club Natació Sabadell),  amb un temps de 59 minuts i 56 segons, una avantatge de 53 segons per davant del segon classificat absolut l’atleta de Granollers , dues vegades guanyador de la marató de La Llanera, Francisco Pérez, pujant fins el tercer graó del podi Miquel Fresneda (Club Natació Sabadell)  Carlos Alba (Corredors.cat) 4º i  el local Robert Mayoral (independent) 5º.

A l’apartat femení clara victòria absoluta per la Sabadellenca Sonia Frias (Training Trail Team) amb un crono de 1 hora 12 minuts 28 segons , un marge molt còmode de 4 minuts i 28 segons a la segona classificada absoluta Vanessa Viana (independent) completant el podi com tercera , Eliana Giraldo (independent) Ana Pedrosa (independent) 4ª i Ingrid Tarrago (independent) 5ª.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.