VIII edició de la cursa del rodal de Sabadell, amb gran protagonisme pels atletes Sabadellencs

0
1511

Gran poder de convocatòria el demostrat diumenge passat en la vuitena edició de la cursa del rodal de Sabadell superant el nombre d´inscrits de l´any passat, aquesta cursa ha inaugurat les Galvez Sabadell Run Sèries 2019. Els atletes van afrontar en un matí ennuvolat amb temperatura ideal per a la pràctica de l’atletisme , desprès del tret de sortida de mans del carismàtic Josep Molins , els participants han fet front als 15.800 metres del recorregut i que discorren en la seva totalitat pel terme municipal de Sabadell un traçat que no va deixar  a cap atleta indiferent recorrent en gran part  la zona del Parc fluvial del riu Ripoll incorporant 5 quilòmetres pel bosc de Togores, sens dubte els més espectaculars i els més exigents amb els seus forts trams de pujades i baixades, la ubicació de la sortida i la meta dins de les pistes municipals d’atletisme Josep Molins és un altre dels punts forts de la cursa donant major espectacularitat i millora tota la infraestructura de l’esdeveniment atlètic. En la cerimònia de lliuraments de guardons es van atorgar els trofeus als 5 primers classificats absoluts tant en la categoria masculina com a femenina.

PROTAGONISME PER ELS ATLETES SABADELLENCS
Els atleta locals van donar una vegada més el seu total suport a aquesta proposta atlètica de la nostra Ciutat i així el Club Natació Sabadell, va ser l’Entitat més representada amb 40 atletes i van acaparar les primeres posicions a la categoria masculina, sense oblidar a molts atletes locals que van competir a títol individual. En la categoria masculina victòria absoluta molt treballada per en Carles Ramiro (Club Natació Sabadell),  amb un temps de 59 minuts i 56 segons, una avantatge de 53 segons per davant del segon classificat absolut l’atleta de Granollers , dues vegades guanyador de la marató de La Llanera, Francisco Pérez, pujant fins el tercer graó del podi Miquel Fresneda (Club Natació Sabadell)  Carlos Alba (Corredors.cat) 4º i  el local Robert Mayoral (independent) 5º.

A l’apartat femení clara victòria absoluta per la Sabadellenca Sonia Frias (Training Trail Team) amb un crono de 1 hora 12 minuts 28 segons , un marge molt còmode de 4 minuts i 28 segons a la segona classificada absoluta Vanessa Viana (independent) completant el podi com tercera , Eliana Giraldo (independent) Ana Pedrosa (independent) 4ª i Ingrid Tarrago (independent) 5ª.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.