Radouane Nour i Silvia Segura guanyen la Mitja 2019

0
1667

Radouane Nour i Silvia Segura guanyen la 26a Mitja Montornès, amb més participació i més compromís social.

  • Augmenta la participació respecte a la edició anterior, amb 2300 inscrits entre totes les curses.
  • Eloi Cabezas i Gema Barrachina, guanyadors de la Cursa 6km.
  • El compromís social de la Mitja creix amb nous projectes i col·laboracions al territori.

A les 10 en punt s’ha donat el tret de sortida de la Mitja i la Cursa 6km en les que gairebé 2000 atletes s’han inscrit aquest any. Aquesta xifra és una bona noticia, per quan s’ha incrementat la participació respecte a l’edició anterior. L’edició es presentava amb la novetat de les noves categories pels atletes més veterans, amb categories per 61-70anys, 71-80 anys i més de 81anys.

La Mitja Marató ha tingut un clar dominador des de bon començament i Radouane Nour, atleta del C.A.La Sansi, ha fet el recorregut en solitari des del desviament de la Cursa 6k al quilòmetre 5 de la Mitja i ha arribat a meta en un meritori temps de 1:11:17. En segona posició, amb un temps de 1:13:38, ha entrat l’atleta del Club Atletisme Figueres, Gerard Garrote, amb un temps de 1:13:38. Ha completat el podi Carlos Saez, del Fraikin Granollers, amb un temps de 01:14:17.


En dones, domini de les atletes del territori, amb una primera posició per Silvia Segura, del C.A.Les Tortugues, que ha marcat un bon temps de 01:23:28. La segona posició ha estat per Olga Pons, del C.Atletisme Parets, amb un temps de 01:24:05, i en tercera posició ha entrat a meta Elisabet Martin, del C.A.Granollers, amb 01:27:39.

El guanyador de la Cursa 6km ha estat Eloi Cabezas, del Club Atletisme Montornès, que ha cobert la distància en 19:21. Amb un espectacular sprint final, el segon lloc de la Cursa 6km ha estat per Jose Blas Serrano (Rios Running Mataró), amb un temps de 19:35, seguit de prop de Janne Pietilainen (C.Atletisme Parets), amb 19:36.

La guanyadora de la Cursa de 6km ha estat Gema Barrachina, del Rios Running Team, amb un temps de 20:32. Segona ha arribat Silvia González (C.D.Naturgy), amb 25:14 i tercera ha estat Eva Pérez (Cirsa Running Club) amb 25:16


Les complicitats amb entitats dels municipis que organitzen la Mitja ha permès gaudir d’un recorregut amenitzat per l’animació de colles, gegants, diables i música que fan seva la festa de l’esport que suposa la Mitja. Això, juntament amb el bon temps i el sol han acompanyat tota la cursa, ha ajudat a que el matí hagi transcorregut sense incidents i tothom hagi pogut participar de les activitats que l’organització havia preparat i que han mobilitzat prop de 400 persones per garantir la seguretat i el benestar dels atletes i acompanyants.

Menció especial als diversos projectes socials que avui han acompanyat la jornada atlètica, com el grup d’entrenament per la igualtat, que prepara corredores i corredors per fer les curses amb la col·laboració de la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament de Montornès i del Club Atletisme Montornès, els corredors del centre penitenciari Quatre Camins, que fan de l’esport eina d’integració social, objectiu aquest que comparteixen amb el projecte que han engegat aquest any diversos departaments de la Generalitat, la Federació Catalana d’Atletisme i, entre d’altres, el C.Atletisme Montornès i que ha permès que avui hi participessin a les curses més de 80 menors tutelats, provinents d’onze centres d’acollida. Recordem també que aquest any s’unifiquen les donacions solidaries i que tota la recaptació de la Mini, a la que van participar 450 nens i nenes el dissabte a la tarda, s’afegeix al mig euro que dona Henkel per cada

inscrit a la Mitja i Cursa 6km i que es destinaran a Creu Roja per a un projecte d’inserció sociolaboral als municipis que organitzen la Mitja. El recapte d’aliments per a Càrites, a través de les fotos que els atletes i acompanyants s’han fet al Movimiento Piu, ha estat present un any més a l’entrada del pavelló d’esports.

Recordem que tots els beneficis de la Mitja es destinen al manteniment del Club Atletisme Montornès, amb més de 200 atletes entre totes les categories.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.