TORNA LA MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME

0
1437

El proper diumenge, 7 d’abril, a les 9:30h, teniu una cita amb una de les proves més ràpides del territori català, la MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME 2019.

Les inscripcions seguiran obertes fins el proper divendres, 5 d’abril, a les 9 del matí, o en exhaurir els 1000 dorsals que l’organització posa a disposició dels participants. El mateix dia de la prova no es faran inscripcions.

Com en les darreres edicions, s’organitzarà una FIRA DEL CORREDOR, dissabte per la tarda (c/ església, 333), on els atletes podran recollir el DORSAL, tot i que també es podrà fer el mateix dia de la prova, de les 8 a les 9h (Plaça Catalunya). Junt al dorsal, l’organització lliurarà una SAMARRETA TÈCNICA COMMEMORATIVA. Qui reculli el dorsal a la Fira del Corredor també rebrà uns MITJONS JOMA.

Donat que és una de les proves més ràpides del territori català, l’organització posarà una desena de LLEBRES a ritmes diferents, per tal que tothom pugui assolir la seva millor marca de la temporada en aquesta cursa. Hi haurà esportistes amb una bandera, clarament visible, que portaran el ritme per a 1:25, 1:30, 1:35, 1:40, 1:45, 1:50, 1:55 i 2:00.

Un cop acabada la cursa, també es lliurarà la tradicional BOSSA DEL CORREDOR, refrigeri i un massatge per aquells/es qui el necessitin.

Al 2019 t’ho perdràs???? Inscriu-te

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.