El diumenge 14 d’Abril TOTS SEREM PARKINSON

0
1437

AVAN vol aplegar 1.500 participants en la IV Edició de la Cursa i Passejada solidària a benefici de les persones afectades per Parkinson

  • A Catalunya es calcula que hi ha unes 18.000 persones afectades per Parkinson.
  • AVAN ofereix atenció integral a persones amb Parkinson i altres malalties
    neurològiques a Terrassa, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Rubí i Castellar del
    Vallès des de fa 25 anys.
  • L’any passat van participar 1.100 persones en aquesta activitat lúdica/esportiva.

Març 2019 | En el marc del Dia Mundial del Parkinson, AVAN organitza la IV Edició de la Cursa i Passejada solidària a Terrassa #JotambésócParkinson. Un esdeveniment esportiu però també solidari que té com a principal objectiu donar visibilitat a les persones afectades per la malaltia de Parkinson.

En aquest sentit, seran els propis afectats els que inaugurin la passejada/cursa cadascú amb el ritme que pugui. Els acompanyaran tots aquells participants amants del running que vulguin solidaritzar-se amb aquesta causa de l’AVAN. La cita serà a Terrassa, el diumenge dia 14 d’abril a les 10 del matí a la plaça de la Cultura. Les inscripcions i recollida de dorsals es podran fer a la seu d’AVAN Terrassa amb antelació, el mateix dia de la cursa a partir de les 9 del matí a la Plaça de la Cultura o als comerços següents: Sports Kñera, Basic Factory i Associació BTT Bonaire de Terrassa.

El programa matinal inclou la cursa i passejada a les 10 h, sorteig de regals i actuacions de diferents grups i entitats fins a les 14 h.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.