Més de la meitat dels equips inscrits a l’Oxfam Intermón Trailwalker són d’empresa

0
3371
Els 150 equips d’empresa que s’han inscrit ja sumen prop de 70.000€ recaptats
 
El Trailwalker es converteix d’aquesta manera en una eina de teambuilding, lideratge i cohesió per a les empreses
 
L’Oxfam Intermón Trailwalker 2019 ja ha recaptat prop de 114.000 euros
L’Oxfam Intermón Trailwalker, que se celebrarà a Girona els dies 6 i 7 d’abril i a Madrid el 8 i 9 de juny, ha seduït a les empreses i als equips de Responsabilitat Social Corporativa de diverses organitzacions. Fins el moment ja s’han inscrit 150 equips des d’empreses, el 58% del total,  que ja han recaptat prop de 70.000€.
Algunes de les empreses de renom que han inscrit equips a les edicions de Girona i Madrid són Banc Sabadell, Caixabank, Obra Social la Caixa, Caixa Enginyers, Caixa Popular, Croda Ibérica, Holaluz, Oysho, DARA, Supsa, Tous, Urbaser, IATA, PwC, Sipay Plus, Fundació Marianao, Rockwell Automation, Lavola, Selligent, Doctoralia, Autodesk i ThyssenKrupp.
De la mateixa manera, també s’estan registrant equips sota el paraigua de diverses PIMES per córrer les dues edicions de l’Oxfam Intermón Trailwalker.
L’Oxfam Intermón Trailwalker compta amb l’empresa de gestió del cicle integral de l’aigua Sorea com a empresa patrocinadora i la companyia d’assegurances DKV com a patrocinador dels 50 quilometres. Les dues empreses també compten amb equips formats pels seus treballadors que competiran en alguna de les edicions de Girona o Madrid.
Una experiència valuosa per als treballadors
En aquest sentit, la organització de la marxa solidària destaca el paper clau de la prova com a eina d’equip: “Durant el recorregut els treballadors viuen en primera persona la importància del treball en equip i caminar plegats cap a un objectiu comú”, destaca Óscar Hernándex, director de l’Oxfam Intermón Trailwalker. “Es generen sentiments únics, com l’esforç, la companyonia o la solidaritat, de gran valor per a l’empresa”.
L’Oxfam Intermón Trailwalker s’ha convertit al llarg de les seves edicions en una experiència molt valuosa per als treballadors, ja que a més a més de ser un esdeveniment solidari també s’ha convertit en una eina de lideratge personal com de teambuilding.
“Per a SOREA, el fet de participar en aquest desafiament esportiu per lluitar conta la pobresa i millorar l’accés a l’aigua potable de milers de persones suposa consolidar el nostre compromís amb la garantia del dret universal a l’aigua potable. Així mateix, el Trailwalker és un repte personal i grupal amb el que es mesura el nostre potencial de treball en equip, fomentant l’esforç col·laboratiu que convergeix amb la nostra cultura corporativa on els èxits corporatius són un triomf de tots. Finalment, la nostra participació ens permet incorporar fonts d’aigua als punts d’avituallament i així eliminar la presència de residus plàstics, alineant els notres principis de sostenibilitat a la recent directiva europea d’economia circular”.
“La participació de DKV al projecte del Trailwalker va més enllà del patrocini. S’ha convertit en un motiu més d’orgull de pertinença per a tots nosaltres, involucrant a tots els nostres públics i grups d’interès en aquesta causa solidària. Trailwalker ajunta esport i solidaritat. No només per l’esforç previ de recaptació de fons, que obliga a realitzar una tasca de conscienciació i a implicar a moltes persones, sinó també perquè durant el recorregut es viuen molts gestos de solidaritat entre els participants. Sense cap dubte, l’ambient és el que fa que sigui diferent a altres curses solidàries”, afirma Josep Santacreu; Conseller Delegat de DKV, empresa patrocinadora de la prova.
Objectiu: Arribar als 600 equips
Per a aquesta edició, l’objectiu és arribar als 600 equips inscrits i a les 2.400 persones participants entre les edicions de Madrid i Girona. Això suposaria una recaptació de, com a mínim, 800.000€.
Des de l’organització es vol recordar que per a l’entrega del dorsal de l’Oxfam Intermón Trailwalker és necessari que l’equip hagi recaptat almenys 1.500€, d’aquesta manera els seus membres es converteixen en ambaixadors per un dia.
Per això, des d’Oxfam Intermón s’anima a tothom a participar a la Trailwalker: particulars, empreses, mitjans de comunicació, organitzacions civils, etc., i d’aquesta manera recaptar fons per als programes d’Oxfam Intermón, com els que estan relacionats amb el sanejament i la gestió de l’aigua en països com ara el Txad o Burkina Faso.
El Trailwalker pel món
La disciplina del trailwalker té els seus orígens en un entrenament militar del destacament de l’exèrcit britànic a Hong Kong: completar un recorregut de 100kms en un temps limitat, en equip i en un terreny irregular. Des que Oxfam Worldwide va començar el Trailwalker el 1981, milers de trailwalkers d’arreu del món han caminat més de 3 milions de quilòmetres i han recaptat més de 20 milions de dòlars recorrent un total d’11 països: Austràlia, Hong Kong, Regne Unit, Nova Zelanda, Bèlgica, Japó, França, Irlanda, l’Índia i Espanya.
Gaudeix de l’experiència que es viu al Trailwalker i accepta el repte solidari de l’Oxfam Intermón Trailwalker, inscriu-te al web oficial: https://trailwalker.oxfamintermon.org/ca. 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.