El proper 31/3 arriba la 8ª edició de la cursa del rodal de Sabadell , amb el seu recorregut de muntanya espectacular.

0
2035

El proper diumenge 31-3-2019 a partir de les 10 del matí amb sortida i arribada en les pistes Municipals d’atletisme Josep Molins es donarà el tret de sortida a la 8ª edició de la cursa del rodal de Sabadell , prova inaugural de les Galvez Sabadell run sèries 2019 , circuit que acull bona part de les curses que es celebren  a la Ciutat de Sabadell , amb una organització de l´Associació esportiva mitja marató de Sabadell ( Entitat formada per la Joventut Atlètica Sabadell i la secció d’atletisme del Club Natació
Sabadell).

El punt fort de la cursa del rodal és sense dubta el seu espectacular recorregut  al llarg dels seus 15.300 metres que discorren en la seva totalitat pel terme municipal de Sabadell amb el seu pas pel parc fluvial del riu Ripoll , incloent 5.000 metres per la zona del bosc de Togores , és precisament en aquest enclavament on elsatletes hauran de fer front a el terreny més exigent ja que s’inclouen els trams amb fortes pujades i baixades.

Tota la informació de la cursa i les inscripcions

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.