100 històries del córrer per Xavier Bonastre

0
5007

El conductor d’esports de TV3 Xavier Bonastre acaba de publicar el seu segon llibre, “100 històries del córrer”, ja està a a les llibreries , editat per Cossetània Edicions.

Com diu el títol, es tracta d’un recull d’històries que Bonastre ha viscut al llarg de 23 anys d’experiència com a corredor popular que es resumeixen en la participació en prop de 750 curses, incloent-t’hi 54 maratons i tres curses de 100 quilòmetres. Però el llibre va una mica més enllà, perquè el periodista esportiu de TV3 també dona la seva opinió sobre temes com el dopatge i desvela la seva relació atlètica amb personatges com l’exentrenador del FC Barcelona Luis Enrique Martínez, entre d’altres.

A “100 històries del córrer”, Bonastre també explica els problemes de salut que va tenir el 2018, i que el van fer passar per l’UCI i sotmetre’s a dues intervencions quirúrgiques en tres dies, per solucionar una perforació intestinal que amenaçava molt seriosament la seva vida. Un cop recuperat, Bonastre ha seguit corrent, la seva passió esportiva. Prologat per la periodista i escriptora Empar Moliner, “100 històries del córrer” és un llibre de fàcil lectura, ja que els capítols no superen mai les dues pàgines i es pot llegir des de qualsevol punt.

Xavier Bonastre presentarà i firmarà el llibre en diversos actes que es faran per tot Catalunya:

  • El 22 de febrer, a les 19.00, al Pavelló Olímpic de Granollers
  • El 23 de febrer, a les 19.00, al Pavelló Esportiu de Cambrils
  • El 6 de març, a les 19.00, a la Casa del Llibre de Barcelona, Rambla de Catalunya, 37
  • El 21 de març, a les 19.00, al Racó del Llibre de Rubí
  • El 31 de març, a la Fira del Corredor de la Mitja de l’Estany, a Banyoles

També es faran presentacions a Sant Boi de Llobregat, Sant Just Desvern, Terrassa, Vilafranca del Penedès, Arenys de Munt o Sant Cugat del Vallès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.