CORREBARRI 2018

0
1848

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm ha acollit aquesta tarda la presentació oficial de la cursa que enfronta als 10 districtes de Barcelona i que se celebrarà el pròxim 14 d’octubre.

El padrins del CORREBARRI 2018 són: Carles Castillejo, África Zamorano, Xantal Giné, Marc Minguell, Llucià Ferrer, Anna Boada, Candela Antón, Anna Bertran, Lara Díez i Enric Cambay.

El 14 d’octubre Barcelona tornarà a vestir-se de colors per acollir el CORREBARRI , la cursa popular de 10 quilòmetres que enfronta als 10 districtes barcelonins en un duel atlètic per establir quin és el més ràpid de la ciutat. Aquesta tarda, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, s’ha fet la presentació oficial d’aquesta prova que enguany celebra la setena edició i que ha aconseguit fer-se amb un lloc destacat al calendari de curses. Com ja és tradició, l’acte ha servit per conèixer als padrins del CORREBARRI 2018, deu coneguts barcelonins que han vestit per primera vegada les samarretes oficials de cadascun dels 10 districtes. Les samarretes són de deu colors diferents i aquest any duen, al dors, frases cèlebres de cadascun dels districtes de la ciutat comtal

En aquesta setena edició de la cursa, han acceptat el repte de ser padrins del  CORREBARRI 2018 les actrius Candela Antón (Horta-Guinardó), Anna Bertran (Ciutat Vella) i Lara Díez(Gràcia), l’actor Enric Cambray (Sant Martí), l’atleta Carles Castillejo (Nou Barris), la nedadora África Zamorano (Sant Andreu), el waterpolista Marc Minguell (Sants-Motjuïc), la jugadora d’hoquei herba, Xantal Giné (Les Corts) i els periodistes Anna Boadas (Sarrià-Sant Gervasi) i Llucià Ferrer (Eixample).

A més dels padrins, l’acte ha comptat amb l’assistència de la Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, la Sra. Marta Carranza, el Vicepresident del CN Atlètic-Barceloneta, el Sr. Enric Sarabia i el President de la Federació Catalana d’Atletisme, el Sr. Joan Villuendas.

El pròxim 14 d’octubre, una cita amb el teu districte
Amb sortida i arribada a la Plaça del Mar, el CORREBARRI transcorre per les principals vies de Ciutat Vella i del Port de Barcelona. Es caracteritza per ser un circuit pla i molt ràpid, ideal per buscar millor marca personal.

El districte de Sant Martí té una “Copa de Campions” en propietat. Fa 2 anys, Sant Andreu va acabar CORREBARRI amb l’hegemonia del desè districte barceloní i ha guanyat, consecutivament, el cinquè i sisè CORREBARRI. Està, doncs, a 1 victòria de conquerir “l’Orelluda”.

Patrocinada per Estrella Damm, organitzada pel Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i del Port de Barcelona, el CORREBARRI és una de les curses amb doble puntuació a la Lliga Championchip i a la Challenge BCN10K i està inclosa al calendari de la Federació Catalana d’Atletisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.