Inscripcions obertes a la Fisiocrem Cursa de Nassos 31/12/18

0
1720

La Cursa dels Nassos es disputarà el 31 de desembre a les 17: 30h i continuarà amb el tradicional recorregut de 10 quilòmetres. La prova forma part de les curses de la Challenge 10K, la lliga de curses de 10 quilòmetres de Barcelona i la Lliga Championchip.

 L’organització ha obert ja el termini d’inscripcions per a la Cursa dels Nassos 2018. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina www.cursadenassos.barcelona amb un màxim de 14.000 inscrits. Hi podran participar majors de 16 anys.

 Aquelles persones que s’inscriguin durant els mesos de setembre i octubre, entraran en el sorteig de diferents obsequis dels patrocinadors.

 Al llarg de les setmanes prèvies, es programaran fins a 24 entrenaments. Els inscrits, també podran seguir per la web els diferents plans d’entrenament per nivells, que s’han dissenyat específicament.

 L’última edició, també va deixar una dada a tenir molt en compte com la gran participació de dones, amb més d’un 29%, el percentatge més alt de la història de la cursa.

 La Fisiocrem Cursa dels Nassos 2018 està organitzada sota la batuta de l’Ajuntament de Barcelona i la direcció executiva de la Sansi, amb el patrocini de marques consolidades entre elles Fisiocrem, Ibercaja i Joma.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.