Nota de Premsa Setena Sansi Bellaterra 5 i 10km . Cursa de La Diada

0
1268

L’andalús Carlos Rodríguez amb 16’25” i per davant del japonès Emile Kobiyama, i l’atleta internacional Eva Arias amb 18’48”, que fa 4 dies va guanyar el campionat del món Máster de 2000m.obs M35 han sigut els campions dels 5km de la setena Cursa de la Diada de Bellaterra. Als 10km els guanyadors han sigut Guillem Fernández i Gemma Diaz 42’43”.

 

La cursa, amb dues distàncies, ha comptat amb 630 inscrits, un 15% més d’inscrits i arribats que l’edició anterior, que han fet el traçat exigent del Camí Verd , on per 2ª edició s’han disputat 5 i 10km i es manté com la cursa popular més multitudinària de les que es fan a Catalunya coincidint amb l’Onze de Setembre.

La setena edició de la Cursa de la Diada que organitzen l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra i el Club Atletisme La Sansi, ha tingut una diada esportiva, en un recorregut que ha creuat els carrers de Bellaterra i també l’exigent traçat del Camí Verd.

 

Classificacions 5km

Classificacions 10km 

 Fotografies i vídeos

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.