“De camí a l’Everest”, una nit dedicada a Kilian Jornet, a TV3

0
2002
pic by instagram.com/jsaragossa

TV3 dedicarà una nit temàtica a Kilian Jornet. El dimarts, 4 de setembre, el Departament d’Esports de TV3 farà una programació especial que, sota el títol “De camí a l’Everest”, estarà centrada en la gesta que l’esportista ceretà va aconseguir el maig de l’any passat, quan va assolir el cim de l’Everest dues vegades en només 6 dies, una fita mai aconseguida fins aleshores.

La nit temàtica començarà amb l’estrena a la televisió del film “Path to Everest”, que, presentat pel mateix Kilian Jornet, s’emetrà just després del “TN vespre”. Aquesta pel·lícula recull la preparació i posteriors ascensions de l’alpinista ceretà al sostre del món.

Tot seguit començarà un programa especial amb la presència de Kilian Jornet en un plató virtual espectacular que simula un refugi al camp base de l’Everest i que ha estat dissenyat especialment per l’equip de grafisme de TV3. En aquest programa hi participaran persones molt properes a l’esportista: l’alpinista Jordi Canals, que el va iniciar en les competicions de muntanya, i el doctor Dani Brotons, que sempre s’ha cuidat de la salut de Kilian Jornet i li ha controlat la capacitat d’esforç en competició. La taula de convidats la completaran Núria Picas, esportista de muntanya en diferents disciplines, que actualment presenta “Aire lliure” a TV3, i Jordi Pons, pioner de l’alpinisme català, que als 85 anys segueix ben actiu a la muntanya.

El programa el conduirà Artur Peguera, la realització és de Dani Batlle i la producció, de Pietat Gallardo. Un equip de TV3, amb Xavier Casillanis, Ferran Figuerola i Bea García, es desplaçarà a l’Ultra del Montblanc els dies previs a l’especial per fer un seguiment de l’atleta, així com dels altres participants catalans.

tv3.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.