L’Estadi Olímpic acull més de 700 inscrits al Macroentrenament per la Cursa de la Mercè

0
3901

L’entrenament, que ha tingut avui ha comptat amb entrenadors i atletes Olímpics i Paralímpics

Ha donat el tret de sortida, a la realització de diverses activitats periòdiques de caire gratuït que tindran lloc a l’Anella Olímpica

Avui, l’Estadi Olímpic Lluís Companys ha sigut l’escenari d’un macroentrenament amb 750 inscrits, que van esgotar les seves inscripcions 3 dies abans per preparar-se per la 40a Cursa de la Mercè. L’acció ha estat organitzada conjuntament per BSM i l’Institut Barcelona Esports amb el suport tècnic del Club d’Atletisme La Sansi, que s’encarrega de la direcció tècnica de la Cursa. L’entrenament ha comptat amb la presència d’entrenadors d’elit i atletes olímpics i paralímpics, que han explicat als assistents diferents tècniques per millorar el rendiment físic a la seva participació a la Cursa de la Mercè.

Tot i la pluja els assitents han gaudit, fins i tot fent un test cronometrat de 100 metres i altre de 1.500 metres.

Aquesta activitat, innovadora i gratuïta, ha obert la temporada de l’Anella Olímpica 2018-2019, durant la qual es realitzaran diverses activitats periòdiques obertes a la ciutadania. Entre aquestes hi ha “Vine a córrer a l’Estadi”, una activitat que permet que tothom pugui córrer i entrenar a la pista de l’Estadi Olímpic de forma gratuïta. Una opció per practicar esport en família, amics o a nivell individual que es realitzarà l’últim diumenge de cada mes.

40a Cursa de la Mercè

La Cursa de la Mercè, que se celebrarà el 16 de setembre, proposa un circuit de 10 quilòmetres que passa per alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat, un recorregut que ja ha esdevingut un clàssic d’aquesta prova festiva amb quatre dècades de tradició. La sortida i l’arribada són a l’avinguda de la Reina María Cristina.

Les inscripcions a la cursa tenen un cost simbòlic de 5€, que es destinen a projectes solidaris. Les inscripcions es poden realitzar al web www.barcelona.cat/cursamerce fins arribar als 14.000 inscrits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.