Camí cap a un somni

0
4433

Amb un pla d’entrenament per fer 10 km, mitja marató i marató

Roger Roca

En aquest llibre hi trobem un repàs a la trajectòria vital i esportiva de Roger Roca, campió mundial de duatló. Es tracta d’una visió franca i emotiva que ens deixa entrar en la persona que hi ha darrere l’atleta, per experimentar com es gesta una vida dedicada a l’esport. Ens descriu tot el procés que el condueix a proclamar-se campió del món de duatló, i ens afegeix un pla d’entrenament de curses de 10 km, de mitja marató i de marató perquè també puguem reeixir en la pràctica esportiva.

Per a l’autor, l’esport ha estat la seva escola de vida i l’ha convertit en la persona que és. Li ha fet tastar èxits però també l’ha fet evolucionar i aprendre de les dificultats, dels errors, dels fracassos i de les renúncies:

“No he estat mai un superdotat. El meu èxit rau en el treball, en l’esforç, en la disciplina i en la constància dels meus propòsits, potser inclús més que en la constància dels meus actes”

Preu: 14,50€

Roger Roca

Roger Roca Dalmau (Igualada, 1978). Atleta i duatleta, campió del món de duatló (2011), campió iberoamericà de duatló (2012), campió d’Espanya de marató (2005), 15 cops campió de Catalunya (3000 m fins a marató i duatló), medalla d’or de la Federació Catalana de Triatló (2012) i medalla al mèrit esportiu per la Universitat de Barcelona (2010).

Retirat de l’esport professional el juliol de 2016, llicenciat en pedagogia i amb un postgrau de direcció de màrqueting, continua vinculat al món de l’esport treballant per marques com Orbea, Salming i exercint com a director esportiu de la Cursa de Bombers de Barcelona. Amb els títols d’entrenador d’atletisme i triatló, també ha exercit en el món de la instrucció, guardonat com a entrenador revelació de l’any 2004 per la RFEA.

Per: Cossetània edicions

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.