Important participació en la 39a Cursa de Festa Major de Terrassa

0
1832

Demà, a partir de les 19,15 hores es donarà el tret de sortida d’una nova edició de la cursa de Festa Major de Terrassa, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, inclosa en els actes de Festa Major de Terrassa.

La cursa popular de Festa Major de Terrassa, s’ha convertit en un esdeveniment ja tradicional en la celebració d’aquestes festes del municipi terrassenc que compta amb una important participació. En aquesta edició, que se celebrarà demà, dissabte 30 de juny, es preveu mantenir la xifra d’inscrits en relació a edicions anteriors.

Tot i que el termini oficial d’inscripcions finalitzava el passat dimecres 27, l’organització i tenint referència d’edicions anterior, manté la possibilitat d’inscripcions de darrer moment fins avui (20 hores). Les dades d’inscrits en el termini oficial, fins al dimecres 27, són les següents: 

Total inscripció 1.054
Categoria absoluta: 856 (255 dones)
Categoria Infantil: 198 (87 nenes)

A aquesta participació, se li sumarà els inscrits/tes de darrer moment, inscripcions realitzades entre el dijous 28 i divendres 29 de juny.

Recorregut:

De la mateixa forma que en edicions anteriors, la cursa de Festa Major comptarà amb dues proves, la categoria infantil i la categoria adulta. La primera que es disputarà serà la categoria infantil, a partir de les 19,15 hores es donarà el tret de sortida amb un recorregut de 1.100 metres. La sortida i arribada serà davant la Plaça Ricard Camí /Rambla d’Egara direcció nord, Avinguda Josep Tarradelles, Hispanitat i tornada.La cursa absoluta  s’iniciarà a les 19,45 hores i presenta una important novetat respecte edicions anteriors, el seu recorregut passa de 8km a 5km. Sortida davant el Centre Cultural/Rbla. d’Egara en direcció nord, Passeig 22 de Juliol, Prat de la Riba, Av. Jaume I, Av. Abad Marcet, Av. Josep Tarradelles, Rbla. d’Egara amb arribada davant la Plaça Ricard Camí.

Una altra de les variacions que presenta la cursa de Festa Major 2018, a part de tractar-se d’un recorregut més curt, la cursa, tant l’infantil com l’adulta, canvien de sentit, aniran en sentit nord i no s’endinsarà en la part més central de la ciutat, evitant els diferents actes organitzats amb motiu d’aquesta festa major.
Puntuable pel Circuit de Curses Activa’t i la lliga Internet Championchip, aquesta cursa manté el seu caure solidari, en aquesta ocasió a favor d’ UNIDOS POR ELLOS, associació que neix de la unió de diverses famílies que han viscut algunes de les 4 malalties de les denominades Minoritàries o Rares com són la de Duchenne, AME (Atrofia Muscular Espinal), Phelan-Mcdermid i Histiocitosis, i creuen necessari lluitar per aconseguir fons amb el fi d’investigar, millorant la qualitat de vida dels petits, finançant teràpies i proposant millores en instal·lacions i infraestructures hospitalàries.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.