TOT A PUNT PER A LA QUARTA EDICIÓ DEL TRAIL FONTS DEL MONTSENY

0
1668

Quan falten menys de dos setmanes per a la seva celebració, el Trail Fonts del Montseny 2018 ja compta amb més de 850 corredors inscrits entre els quatre recorreguts que proposa, tots ells amb sortida i arribada a la Plaça Major de Viladrau.

La 4ª edició del Trail Fonts del Montseny (TFM) tindrà lloc el 7 de juliol i consolida aquesta cursa de muntanya amb les tres distàncies habituals – 29 Km (el TRAIL TFM), 19 Km (la MITJA) i 3 Km (el TRAILET) –  i incorporant una novetat: una cursa de 9 Km, la PIM PAM.

Es tracta pràcticament les mateixes rutes que l’any passat, que combinen els millors trams de les convocatòries anteriors amb paratges nous, més variats, més complerts, més exigents i amb una dificultat tècnica adaptada a cada distància. A les dues curses més llargues, per exemple, s’han reduït trams de pista i incrementat els que transcorren per corriols. La “Pim Pam”, en canvi, està pensada per a corredors amb menys experiència i té un recorregut gairebé íntegre per pistes, a més de ser fàcil, ràpida i de poc desnivell. La convocatòria continua oberta als corredors més joves (acompanyats d’un adult) a través del Trailet, al qual s’ha afegit un punt d’aventura allargant molt breument la distància i incloent-hi un tram per dins de la riera.

Informació pràctica: recollida de dorsals

Els dorsals (només els dorsals, NO la bossa del corredor) es recolliran al lloc indicat en el moment de de la inscripció:

Botiga Barrabes (Barcelona)
c/ Roger de Llúria, 77, 08009 Barcelona

Només inscrits fins el 28 de juny

Espai Montseny (Viladrau):
Carrer Migdia, 1 (ParkHotel), 17406 Viladrau

Només inscrits fins el 28 de juny

Club Viladrau (Viladrau)
Passeig Farigoles, s/n,  17406 Viladrau

Inscrits qualsevol dia

Pabellón Municipal            c/ Les piscines s/n,  17406 Viladrau

Inscrits qualsevol dia

De:

dilluns 2 de juliol (10:30h a 14h i de 16h a 19h)

Fins:
dijous 5 de juliol (10:30h a 14h).

De:

dimarts 3 de juliol (de dimarts a diumenge, 10:30h a 14h i de 16h a 19h)

Fins:

dijous 5 de juliol (10:30h a 14h).

El divendres 6 de juliol (de 16:30h a 21h)El dissabte 7 de juliol abans de les curses:

– 6:30h a 7:30h per a la cursa de 29K.

– 7: 30h a 8:15h per a la cursa de 19K.

– 8: 00h a 8:40h per a la cursa de 9K.

-6: 30h a 8:40h i de 16h a 18h per al Trailet

Bossa del corredor

Les inscripcions inclouen una bossa del corredor amb productes de primera qualitat. Per exemple, els corredors inscrits a llarga i a la mitja trobaran: la samarreta tècnica oficial del TFM 2018, una motxilla personalitzada amb el logotip del TFM, una beguda vegetal YOSOY, un stick hidratant amb protecció NEUSC SPORT, una barreta proteica y de recuperació Finisher, una Aigua Viladrau, una beguda Powerade, un mapa Alpina del Parc Natural del Montseny amb els recorreguts del TFM2018 marcats, un suplement del Diari Sport amb tota la informació de la cursa
i alguna sorpresa més…

La bossa es pot recollir al Club Viladrau el divendres 6 de juliol (de 16:30h a 21h) o el dissabte 7 de juliol (entre 6:30h i 19:30h) al Pavelló Municipal. És recomanable recollir-la abans, ja que conté productes útils per a la carrera.

Sobre el TFM

El “Trail Fonts del Montseny” és una cursa de muntanya que va néixer l’any 2015 amb l’objectiu fonamental de reunir esport i natura i donar a conèixer el magnífic entorn del parc natural del Montseny, posant especial èmfasi en les moltes fonts que inunden els recorreguts. La convocatòria compta amb el suport de l’Associació de Propietaris del Montseny, de l’Ajuntament de Viladrau, de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal d’Osona, a més del patrocini principal de Powerade i del recolzament del Diari SPORT com a mitjà oficial de la cursa. L’esdeveniment també compta amb el patrocini de Barrabés, Neusc Sport, Aigua Viladrau i YOSOY, així com amb la col·laboració d’RS Sports, Keda ½ hora, Xalet La Coromina i Club Viladrau.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.