Arriba la 26ª edició del Míting Internacional d’Atletisme de Palafrugell

0
2825

70 atletes estrangers, procedents de 20 països diferents participaran aquest proper dissabte en la que serà la 26a edició del Míting Internacional d’Atletisme de Palafrugell.

El Míting Internacional d’Atletisme de Palafrugell, consolidat després de més de 20 anys d’existència, és un dels grans esdeveniments esportius de la temporada
primaveral a la Costa Brava.

D’aquesta manera, el programa preveu la participació de diversos plusmarquistes nacionals dels seus respectius països, així com participants i medallistes dels darrers campionats internacionals, els quals seran presents a l’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès amb la idea d’assolir bones marques que els permetin participar als compromisos del proper estiu.

Enguany s’ha comptat amb una excel·lent resposta per part dels organitzadors del circuit Europe Athlétisme Promotion, del que Palafrugell forma part, fet que servirà per portar fins al municipi a una representació de Budapest (Hongria), Biella i Celle Ligure (Itàlia), Valence (França), Hexam (Regne Unit), Amsterdam (Països Baixos) i Leiria (Portugal).

Com és habitual, les proves s’iniciaran a les 5 de la tarda amb la disputa de les curses de promoció reservades a atletes de menys de 16 anys i a atletes amb discapacitat psíquica (Special Olympics).

El Míting de Palafrugell combina a la perfecció joventut i veterania, promoció i elit, amb l’esperit de fer gaudir d’una tarda inoblidable a participants, organitzadors i espectadors.

La presentació de l’esdeveniment, oberta al públic, s’ha fet aquest dijous dia 24 de maig a les 12 del migdia al Museu del Suro de Palafrugell, amb la presència de Joan Villuendas, de la Federació Catalana d’Atletisme, Carles Salgas, Diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Josep Pujols, representant Territorial d’Esports de la Generalitat a Girona i els representants municipals, així com els tècnics encarregats de l’organització de la prova.

Cal destacar que, amb l’objectiu d’arribar a un major nombre de públic, la totalitat de les proves se podran seguir per TV per Internet a tot el Món a través d’un enllaç a la pròpia web del míting . Al mateix web de l’Institut Municipal d’Esports de Palafrugell hi trobareu tot el programa previst pel Míting amb els horaris de cada prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.