Adel Mechaal i Solange Pereira s’imposen al 16è Gran Premi Gaudí Sport

0
2502

La Milla reuneix a prop de 1.500 atletes en les diferents sèries populars en
l’estrena d’un nou circuit

L’atleta de New Balance Team, Adel Mechaal i Solange Pereira, de l’equip Valencia Esport, s’han imposat en les categories masculina i femenina professionals del Gran Premi Gaudí Sport de la 34a edició de la Milla Sagrada Família, que organitza la Fundació Claror, i que s’ha dut a terme aquest matí al davant del temple de la Sagrada Família a Barcelona.

Adel Mechaal (4:11) ha estat el primer del podi seguit per poca diferencia de Marc Alcalà (4:13) i Spencer Thomas (4:13), que han ocupat la segona i tercera posició respectivament.

El guanyador, Adel Mechaal, s’ha mostrat satisfet del nou triomf i de mantenir el lideratge de la cursa, en la que l’any passat va batre el rècord de temps en 4:03.

Consulta la classificació Gran Premi Gaudí Sport masculí completa aquí

Solange Pereira recupera el primer podi Solange Pereira, de l’equip Valencia Esports, recupera el primer lloc del podi del Gran Premi Gaudí Sport, al qual l’any passat no hi va poder participar. L’atleta que ja havia guanyat les curses del 2012 al 2016 recupera el lideratge enguany amb un temps de 4:47.

L’acompanyaven al podi Esther Guerrero, de New Balance Team, en segon lloc (4:51), seguida de Beth Kidger, de l’equip Brighton Phoenix, amb un temos de 4:52.

Consulta la classificació Gran Premi Gaudí Sport femení completa aquí

Aquest any, la Milla Sagrada Família estrenava nou circuit al carrer Mallorca, amb doble volta entre els carrers Sicília i Lepant. Tot i la pluja del matí, els atletes s’han mostrat satisfets amb el nou recorregut.


Increment de participants en les sèries populars
Les sèries populars de la Milla Sagrada Família han aplegat a 1.444 atletes, uns 200 participants més que l’any passat, i es consolida un any més com la milla urbana per excel·lència de Catalunya, amb una amplia participació popular en totes les categories.

Inscripció solidària amb l’Associació de Nens amb Càncer
La Milla ha destinat aquest any la inscripció solidària a La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famí lies amb nens i nenes amb càncer, gestionada per l’AFANOC (Associació de Nens amb Càncer). Tots els atletes professionals, segons abans de la seva sortida, s’han posat també la gorra d’AFANOC en solidaritat amb tots els nens que pateixen la malaltia.

Una cursa amb història
La Milla, organitzada per la Fundació Claror des de 1985, acumula més de 30 anys d’història. La cursa es desenvolupa al voltant del temple de la Sagrada Família i s’estructura en diferents sèries en funció de les edats dels participants. La Milla es distingeix de les altres curses urbanes per l’alta participació que té edició rere edició i s’ha consolidat com una de les proves més representatives de la ciutat tant pel que fa a participació popular com professional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.